Klan RuR
07.05.2021.

Blizzard organizuje Battlegrounds turnir sa nagradnom fondom od $100,000

16 takmičara i nagradni fond od $100,000

Patch 20.2 je stigao pre samo 3 dana, zbog čega Blizzard ovo vidi kao odličnu priliku da napravi veliku promociju svoje igre. Turnir će se održati 12. maja, a na njemu će se takmičiti neki od najpoznatijih strimera iz Hearthstone univerzuma.

Igrači će biti podeljeni u četiri grupe, a u svakom meču će se naći po dva igrača iz svake grupe. Ukupno će biti 7 rundi, a poeni će biti podeljeni na sledeći način:

  1. mesto = 5 poena
  2. mesto = 4 poena
  3. mesto = 2 poena
  4. mesto = 1 poen

Ekipa sa najviše poena nakon sedam odigranih rundi će biti pobednik, a slučaju nerešenog rezultata, pobednik će biti ona ekipa koja je imala više prvoplasiranih igrača. U prilogu ispod možete videti koji igrači će se naći u kojim grupama.

Kao i obično, svi gledaoci će imati prilike da osvoje besplatne packove, ali će zato morati da gledaju prenos bar dva sata. Ukoliko budete tu bar četiri, osvojićete dva paketića. Turnir ćete moći da gledate na zvaničnom Hearthstone kanalu, kao i na Twitch kanalima svih učesnika.

Slični članci

25.
Apr.
2021.
Klan RuR
Sam update dolazi već za par dana, tačnije 27. aprila.
05.
Apr.
2021.
Klan RuR
Nedavno sam na Twtich-u slučajno naleteo na kanal Moussytv, gde jedan momak igra Hearthstone Battlegrounds, igru koju inače volim da...
22.
Dec.
2020.
PC
Trust nam donosi još jedne dobre slušalice.