Focus on
16.11.2022.

God of War Ragnarok je prilagodljiv svima za igranje

5 nivoa težine, koji odabrati?

Za mnoge je God of War iz 2018 jedan od najboljih naslova prve strane na PlayStation 4, ne samo zbog odlične priče i borbe igre, već i zbog toga koliko je dostupna.

Igra ima širok spektar opcija pristupačnosti, uključujući četiri različite postavke težine. To omogućava igračima da prilagode iskustvo svojim tačnim zahtjevima. God of War Ragnarok nekako uspjeva da bude još prilagodljiviji, sa mnogo više opcija pristupačnosti od svog prethodnika i jednom dodatnom postavkom težine.

Iako je veći izbor definitivno dobra stvar za igrače, ipak može učiniti izbor najbolje postavke u God of War Ragnaroku malo teškim, posebno za one koji su novi u franšizi.

Kako znati koji je mod najbolji?

 

Give Me Story

Give Me Stori je dizajniran za ljude koji žele da se fokusiraju prvenstveno na priču, a borba postaje mnogo jednostavnija i lakša kada se izabere ova opcija. Igrači bi trebalo da razmišljaju o tome kao o veoma lakom režimu, što ga čini odličnom opcijom za one koji nisu upoznati sa hack-and-slash žanrom ili one koji već znaju da su loši u tome.

 

Give Me Grace

Ovo je  je zapravo lak način igranja. Neprijatelji su malo jači nego što su u režimu Give Me Stoyi, ali bi i dalje trebalo da se odigra bez previše problema. Kao i režim Give Me Story, Give Me Grace omogućava igračima da se usredsrijede na priču, a istovremeno im daje mali ukus borbe u igrici.

 

Give Me Balance

Ovo je je podrazumevana postavka težine u igricama God of War i efektivno je ekvivalentna normalnom režimu. Borba je izazovna, ali i dalje prilično prosta, sa određenim borbama sa boss-ovima koji imaju kontrolne tačke da bi se uračunale skokove težine. Po svoj prilici, Give Me Balance će na kraju biti najbolja postavka težine za većinu igrača.

 

Give Me No Mercy

Ovo je je teški režim igre i preporučuje se za one sa jakim borbenim vještinama. Vrijeme i blokovi postaju mnogo važniji nego u lakšim režimima, dok bitke sa boss-ovima više neće imati kontrolne tačke, što znači da će igrači morati da ponovo počnu od samog početka ako im ponestane zdravlja.

 

Give Me God of War

Ovo igrate na sopstvenu odgovornost! Nije za one sa slabim srcem. Igrači bi trebalo da misle o ovome kao o ultra teškom režimu, u kojem su potrebni munjeviti refleksi. Za razliku od drugih podešavanja težine igre, igrači će moći da izaberu režim Give Me God of War samo od početka igre i neće moći ponovo da ga izaberu ako smanje postavku težine na sredini igranja .To je režim za stručnjake i za većinu igrača će biti malo previše izazovan.

 

Koji režim vi birate za početak?

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Nov.
2022.
Focus on
Tu su stvorenja metala koja putuju carstvom i protiv njih se bori i pobjeđuje mlada djevojka sa skrivenim porijeklom i crvenom kosom.
15.
Nov.
2022.
Focus on
Amazon je neočekivano imao problem sa nedovoljnim količinama igre, a to se čak odrazilo i na pre-order količine.
09.
Nov.
2022.
Focus on
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa djelom iz 2018.
02.
Nov.
2022.
Focus on
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dijela.
30.
Oct.
2022.
Focus on
Kažu da je teško priznati svoje greške, ali da je to uslov da se odnosi poprave. Pitanje je samo da li je Atreus nešto naučio iz Kratoso...
30.
Oct.
2022.
Focus on
Još jednom, vrijeme je da krenete na jedinstveno putovanje kroz Francusku 14. vijeka prožetu kugom, dok Amicia i njen brat Hugo nastavljaju tražiti si...
15.
Oct.
2022.
Focus on
Tekst prvi put objavljen 30.10.2022 Stiglo je i to doba, došao je novi spooky season! Respawn.ba je odlučio da pripremi 10 horror filmova koje možete ...
13.
Oct.
2022.
Focus on
Dugo očekivana anime serija Chainsav Man premijerno je prikazana 11.10.
24.
Sep.
2022.
Focus on
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocjenio tada ...
02.
Sep.
2022.
Focus on
Uspjeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.