Focus on
26.01.2024.

Prince Of Persia: The Lost Crown - Kako putovati brže i bolje?

Velika mapa ima svoje prednosti i mane za brže putovanje

Metrovianija ima svoja pravila i nekoliko ključnih elemenata čini igru interesantnim predsatvnikom ovog žanra. Obavezan je veliki svijet pun tajni koje treba pronaći i istražiti, sposobnosti koje otvaraju nove načine prelaska mape, kao i uzbudljive borbe. Sve ovo je veoma prisutno u Prince of Persia: The Lost Crown.

Borba je često zanimljiv proces, ali nijesu svi uvijek voljni da istražuju svaki, pa i najmanji dio terena koji se nalazi na različitim lokacijama koje čine cijeli ovaj svijet. Naravno, postoje načini da skratite i ubrzate putovanje. Baš to brzo putovanje je birtna opcija za igrače.

Ne sporimo da u ovoj igri ima par jako bitnih alata. Brzo putovanje nije odmah opcija u Prince of Persia: The Lost Crown. Prva instanca koja će biti dostupna je tokom početnog istraživanja Donjeg grada Lower City, tj., oblasti učenja Scholar's Area na zapadnoj strani oblasti, gdje će igrači po prvi put naići na slomljenu Homa statuu broken Homa Statue.  

Razbijanje kugle će rekonstruisati statuu, i učiniti je aktivnom kao tačku za brzo putovanje do koje igrači mogu doći koristeći drugu Homa statuu. Takve lokacije su razbacane po cijelom svijetu, a najlakši način da uočite Homa statuu je ljubičasta nijansa kojom se ekran prekriva svaki put kada je u blizini.

Obavezno pretražite neposredno područje kako biste pronašli kuglu i slomljenu statuu, uništite kuglu i dodajte još jednu tačku za brzo putovanje za Sargona. To će olakšati vraćanje unazad i istraživanje oblasti do kojih se sada može doći korišćenjem novootkrivenih moći. Međutim, imajte na umu da ćete prvo morati da budete kod Homa statue da biste mogli da koristite brzo putovanje.

Wak-wak drveće može biti u stanju da vas izleči i povrati vaše napitke za liječenje, ali ne pomažu kada je u pitanju brzo putovanje.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Focus on
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvijek ima neki novi trik u rukavu
28.
Mar.
2024.
Focus on
Čovjek je uvijek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par prijedloga.
12.
Feb.
2024.
Focus on
Ljubitelji životinja su primetili pakovanje igre ARK NOVA na policama naših radnji. U čemu je tajna uspjeha ove igre?