Nintendo
09.11.2020.

Vraćamo se u prošlost sveta najpopularnijeg The Legend of Zelda nastavka

Breath of the Wild istorija na Dynasty Warriors način

Dok čekamo vesti o pravom punom nastavku Nintendo megahita The Legend of Zelda Breath of the Wild imaćemo priliku da se vratimo u prošlost ovog sveta u takozvani Age of Calamity kada su se odigrali ključni događaji pre priče iz poslednje velike Zelda igre. Hyrule Warriors: Age of Calamity nije prva Zelda igra koja će biti ralizovana zajedno sa Omega Force razvojnim timom, autorima Dynasty Warriors serijala. Imali smo već jedan Hyrule Warriors naslov još 2014. kao prvi crossover ove dve franšize, a sada je izvesno da Hyrule Ratnici polako postaju i brand za sebe. Za razliku od prvog izdanja koje je predstavljalo crossover klasične Zelde i Dynasty Warriorsa, ovoga puta imamo miks Breath of the Wild estetike sa omiljenim nam masovnim bitkama – plus, priča je ovoga puta canon.

Osnovni gameplay će naravno biti u Warriors fazonu sa ogromnim borilištima i gomilama protivnika za razbacivanje, strateškim akcijama, osvajanjem baza i komandovanjem trupama. Pored izuzetno zarazne borbe, biće tu i kraftinga materijla, usavršavanja oružja i ostalih sistema koje smo videli u prethodnoj Hyrule Warriors igri. Ovoga puta biće tu i zagonetki u okruženju kao u Breath of the Wild, a tu je i složen sistem pripremanja hrane. Srećom lomljenje oružja nije preneto!

Za sada su potvrđeni igrivi likovi Link, Princeza Zelda, kao i četiri legendarna šampiona Daruk, Mipha, Revali i Urbosa, a tu je i Sheikah ratnica Impa. Takođe igrači će moći i da kontrolišu ogromne Divine Beasts, ako ste igrali Breath of the Wild sećate se ovih grdosija, ovde ćete sa njima moći da čistite bojno polje i ogromne brojeve protivnika u isto vreme.

Igra će imati podršku i za amiibo figure, a figure četiri legendarna šampiona će biti puštene u prodaju ponovo za ovu priliku.

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity stiže na Nintendo Switch 20. novembra. Mi smo do sada bili u prilici da odigramo samo prvi chapter i utsici su veoma dobri, a za našu finalnu recenziju posetite GameS Blog par dana pre datuma izlaska.

Demo igre možete besplatno preuzeti na Nintendo Online Store-u

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1260
Amiibo Zelda - Wind Waker
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23,99 EUR
Veličina
Nova
23 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Switch The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
77,99 EUR
Veličina
Nova
77 ,99 EUR
Korišćena
77 ,99 EUR

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...