PC
22.04.2022.
Autor: Džoni Kvid

Lijepe vijesti za igrače WOW-a

Radnje nove ekspanzije za World of Warcraft je mitsko ostrvo koje je ujedno i dom zmajevima. Kako se i nagađalo, deveta ekspanzija je nazvana Dragonflight i budi davno uspavane zmajeve. Ovaj dodatak donosiće proširenje level cap-a na 70. Donosi i četiri nove zone: lavom ispunjen Waking Shores, hladni Azure Span, široka polja Ohn’ahran Plainsa te prestonicu zmajeva – Thaldraszus. Pored navedene četiri postojaće i peta zona, ali će ona biti rezervisana za novu rasu – Dracthyre.

Dracthyri će biti posebni po više stvari. Prije svega, njihova rasa je  posvećena isključivo jednoj klasi zvanoj Evoker, koja se može specijalizovati  kao healer ili ranged damage. Dracthyri će isto tako moći mijenjati svoju formu iz zmajevskog u ljudski oblik. Osim toga, bićete slobodni da birate između Alijanse ili Horde, odnosno naklonost im neće biti unaprijed  određena.

Velika novost Dragonflight ekspanzije naslućuje se iz samog naziva – to je mogućnost jahanja zmajeva, odnosno letenje koristeći zmaja.Iz Blizzarda za sada nijesu najavili datum izlaska za Dragonflight.

 

 

Paralelno s najavom nove ekspanzije najavljen je i povratak Lich Kinga. U sada već predvidivom scenariju stiže nam Wrath of the Lich King Classic, a po uzoru na prethodna Classic izdanja bice vjeran originalu. Što u ovom slučaju znači da neće imati Dungeon Finder opciju koja je bila dodana naknadno. Tranzicija na Lich King Classic će biti  prisilna za sve one koji se nalaze u The Burning Crusade Classic. Ovo je ozbiljna promjena za razliku od situacije kad se u WoW Classicu moglo ostati nakon pojave TBC Classica, u ovom slučaju to neće biti moguće.

Lich King Classic je najavljen za lansiranje tokom 2022. godine.

Slični članci

26.
Jan.
2024.
PC
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je pretjerani izbor isto loš. Imamo miševe koj...
06.
May.
2023.
PC
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cijenu
14.
Mar.
2023.
PC
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, prije svega po pitanju udobnosti i lakoće ...