Playstation
20.08.2020.

Ghost of Tsushima: Legends

Besplatni online co-op mode

Ghost of Tsushima: Legends, besplatni online co-op mode, stiže na jesen 2020.

Najavljeno je da nam sa njim stižu  "četiri ratnika koji su napravljeni na osnovu legendi i priča naroda sa ostrva Tsushima."  Kažu da će to biti skroz novo iskustvo u kome nećemo igrati sa Jin Sakaiem ili njegovim prijateljima već sa več pomenutim ratnicima.

Novi co-op mode predstavlja "fantaziju sa jezivom atmosferom, sa lokacijama i neprijateljima koji su inspirisani japanskim narodnim pričama i mitologijom, sa fokusom na kooperativnoj borbi i akciji."

Legends ćete moći da igrate samo u co-op modu i to u grupama od 2 do 4 igrača koje se sastavljaju i preko online matchmakinga. Biće tu i drugačijih klasa kao što su Samurai, Hunter, Ronin ili Assassin - i svaka će imati svoje unikatne prednosti i mogućnosti koje će biti predstavljene detaljno vremenom.

U modu za dva igrača, igraćete seriju co-op story misija koje će progresivno imati sve veću težinu a zasnivaće se na osnovama Ghost of Tsushima gameplay-a uz par novih magičnih dodataka koji će često tražiti da budete u sinhronizaciji sa vašim partnerom.

Sa četiri igrača će postojati i survival misije gde je cilj pobediti talase neprijatelja. Zajedno sa svojim timom ćete morati da radite zajedno kako bi porazili najteže protivnike koje Tsushima ima da ponudi, uključujući i skroz nove Oni neprijatelje sa mitološkim moćima.

Ghost of Tsushima: Legends će imati i Raid mod za četiri igrača koji stiže ubrzo nakon dodavanja ovog novog moda. Igrači će biti poslati u "skroz novu dimenziju da se suoče sa novim brutalnim zastašujućim protivnikom."

Ghost of Tsushima je igra koja je širom sveta dobila fenomenalne ocene, a u mesecu Julu je bila najprodavanija igra pa smo sigurni da će ova vest i novina obradovati mnoge.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4936
U kasnom 13. vijeku, Mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Ušteda 60%
50,00 EUR
Veličina
Nova
50,00 EUR
19 ,99 EUR
Korišćena
50,00 EUR
19 ,99 EUR

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...