Playstation
28.02.2021.

Gamepad Spartan Gear - Aspis 2 Bluetooth

I kvalitetno i povoljno

Aspis 2 je najnoviji model brenda Spartan Gear u Games radnjama. Šta je to što ovaj model čini drugačijim ili boljim u odnosu na ostale u ponudi?

Da li je u pitanju bolje pakovanje?

Definitivno, ne. U pitanju je klasično Spartan Gear pakovanje koje poseduje plastični deo na prednjoj strani i omogućava vam da vidite kako je proizvod dizajniran. Na polećini ćete naći malo više podataka.

 

U pakovanju se nalazi kabl za punjenje i dva dodatna dugmića, uz kratko uputstvo. U slučaju da želite da proverite još neke dodatne softvere ili imate pitanja, možete otići na Spartan Gear sajt Link.

Aspis ima veliki odzivni D-pad, precizne analogne okidače i šalje povratne informacije vibracije na svim PS4 igrama. Idealan je za igrače koji preferiraju ozbiljan kontroler i za one koji zahtevaju tačnost u svojim igrama.

Funkciju vibracije podržavaju dva motora i odlično se oseća u igrama. Probali smo dosta njih i ni na jednoj nismo imali bilo kakvih kašnjenja ili drugih problema.

Gamepad odlično leži u ruci. na prvi pogled se čini da je malo teži od ostalih koje smo testirali u poslednje vreme ali pri igranju se ne primećuje nikakva razlika. Materijal od koga je izrađen je kvalitetna plastika i obećava dugotrajno igranje. Naravno, ukoliko ste jedan od onih koji u žaru borbe ume i da baci kontroler, ništa nije neuništivo!

Analogni L2 i R2 okidači rade bez greške a ono što nam se dodatno dopalo je funkcija za buđenje. Odigrali ste meč i rešili malo da odmorite, gamepad ulazi u sleep mode i dovoljno je da ga samo uzmete u ruku i igra se nastavlja.

Bateriju morate kompletno napuniti pre prvog korišćenja. Za punjenje koristite USB kabl koji se nalazi u kutiji. Konzola mora biti uključena ili u sleep modu. Jednom kada se konektujete zasvetleće LED lampica i to sve dok se baterija ne napuni.

Kada se prvi put povezujete ili uparujete sa konzolom, to radite preko USB kabla i pritisnete HOME dugme. Kontroler će se upariti sa konzolom i LED indikator će se uključiti. Jednom kada uparite uređaj, uklonite kabl i koristite ga bežično. Svaki sledeći put će se bez problema povezivati sa uparenom konzolom. Naravno, potrebno je i da uključite kontroler kada ga koristite i to jednostavnim pritiskom na dugne HOME u trajanju od 1 sekunde.

Ostale kontrole su jednostavne.

  • HOME - Jedan pritisak da se uključi
  • HOME - Pritisnite dva puta za promenu aplikacija
  • HOME - Duži pritisak za ponuđene opcije setovanja
  • SHARE - Podelite i igrajte sa prijateljima online
  • OPTIONS - Birajte ponuđene opcije na ekranu

 

Šta je to što Aspis 2 izdvaja od drugih kontrolera?

 

U ovom cenovnom rangu je teško naći dobar kontroler, kvalitetne izrade, dobrog dizajna, pouzdan a li da je bežičan, zar ne?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kontroler za PC i Switch Bežično povezivanje putem Bluetootha (za Switch) ili preko US...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39,99 EUR
Veličina
Nova
39 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Funkcija vibracije koju podstiču čak dva motora. 3,5 mm priključak za slušalice i mikro...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
35,99 EUR
Veličina
Nova
35 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PC
Gamepad Spartan Gear Oplon - White PC Playstation 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23,99 EUR
Veličina
Nova
23 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PC
Gamepad Spartan Gear Ksifos - bežični kontroler za PC i PlayStation 3 Bežična veza s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
33,99 EUR
Veličina
Nova
33 ,99 EUR
Trenutno nema komentara