Playstation
28.02.2021.

Gamepad Spartan Gear - Aspis 2 Bluetooth

I kvalitetno i povoljno

Aspis 2 je najnoviji model brenda Spartan Gear u Games radnjama. Šta je to što ovaj model čini drugačijim ili boljim u odnosu na ostale u ponudi?

Da li je u pitanju bolje pakovanje?

Definitivno, ne. U pitanju je klasično Spartan Gear pakovanje koje poseduje plastični deo na prednjoj strani i omogućava vam da vidite kako je proizvod dizajniran. Na polećini ćete naći malo više podataka.

 

U pakovanju se nalazi kabl za punjenje i dva dodatna dugmića, uz kratko uputstvo. U slučaju da želite da proverite još neke dodatne softvere ili imate pitanja, možete otići na Spartan Gear sajt Link.

Aspis ima veliki odzivni D-pad, precizne analogne okidače i šalje povratne informacije vibracije na svim PS4 igrama. Idealan je za igrače koji preferiraju ozbiljan kontroler i za one koji zahtevaju tačnost u svojim igrama.

Funkciju vibracije podržavaju dva motora i odlično se oseća u igrama. Probali smo dosta njih i ni na jednoj nismo imali bilo kakvih kašnjenja ili drugih problema.

Gamepad odlično leži u ruci. na prvi pogled se čini da je malo teži od ostalih koje smo testirali u poslednje vreme ali pri igranju se ne primećuje nikakva razlika. Materijal od koga je izrađen je kvalitetna plastika i obećava dugotrajno igranje. Naravno, ukoliko ste jedan od onih koji u žaru borbe ume i da baci kontroler, ništa nije neuništivo!

Analogni L2 i R2 okidači rade bez greške a ono što nam se dodatno dopalo je funkcija za buđenje. Odigrali ste meč i rešili malo da odmorite, gamepad ulazi u sleep mode i dovoljno je da ga samo uzmete u ruku i igra se nastavlja.

Bateriju morate kompletno napuniti pre prvog korišćenja. Za punjenje koristite USB kabl koji se nalazi u kutiji. Konzola mora biti uključena ili u sleep modu. Jednom kada se konektujete zasvetleće LED lampica i to sve dok se baterija ne napuni.

Kada se prvi put povezujete ili uparujete sa konzolom, to radite preko USB kabla i pritisnete HOME dugme. Kontroler će se upariti sa konzolom i LED indikator će se uključiti. Jednom kada uparite uređaj, uklonite kabl i koristite ga bežično. Svaki sledeći put će se bez problema povezivati sa uparenom konzolom. Naravno, potrebno je i da uključite kontroler kada ga koristite i to jednostavnim pritiskom na dugne HOME u trajanju od 1 sekunde.

Ostale kontrole su jednostavne.

  • HOME - Jedan pritisak da se uključi
  • HOME - Pritisnite dva puta za promenu aplikacija
  • HOME - Duži pritisak za ponuđene opcije setovanja
  • SHARE - Podelite i igrajte sa prijateljima online
  • OPTIONS - Birajte ponuđene opcije na ekranu

 

Šta je to što Aspis 2 izdvaja od drugih kontrolera?

 

U ovom cenovnom rangu je teško naći dobar kontroler, kvalitetne izrade, dobrog dizajna, pouzdan a li da je bežičan, zar ne?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gamepad Spartan Gear Oplon - White PC Playstation 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23,99 EUR
Veličina
Nova
23 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PC
Gamepad Spartan Gear Ksifos - bežični kontroler za PC i PlayStation 3 Bežična veza s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
33,99 EUR
Veličina
Nova
33 ,99 EUR

Slični članci

27.
Feb.
2021.
PC
Ksifos je jedan od modela koji je već duže vreme prisutan u Games radnjama.
25.
Feb.
2021.
Nintendo
Posle BOSI-ja, stigao je MUTA. MUTA je kompatibilan sa PC računarima i Nintendo Switch i Switch Lite konzolama.
20.
Oct.
2020.
PC
IGN Adria je testirala naše Spartan Gear Thorax slušalice i evo recenzije.