Vijesti/Najnovije
12.11.2022.

Lionsgate želi da napravi masivnu John Wick igru

Mi smo za!

Očekujemo dva filma o John Wick-u, ali Lionsgate još nije završio sa širenjem univerzuma. Prema IndieWire-u, studio navodno želi da istraži ideju o „velikoj AAA igrici“ zasnovanoj na franšizi, iako ništa nije još potvrđeno.

CEO Jon Feltheimer je tokom poziva o finansijama rekao da je plan trenutno u fazi diskusije, a da tim daje različite predloge za igru. „Ne želim da pretjerujem ovde, ali vjerujemo da od John Wick-a treba da se napravi velika AAA igra“, rekao je on. „Dali smo predloge. Svakako smo zainteresovani da to napredujemo, ali ne želim da kažem ništa više o tome u ovom trenutku.”

Ako projekat postane stvarnost, to ne bi bila prva video igrica koja će biti posle franšize, ta čast pripada John Wick Hex, strategijskom naslovu zasnovanom na filmovima. Međutim, to bi bilo prvi put da je serija pretvorena u AAA igru. Obzirom na akcioni stil filmova, glavna igra Wick-a zvuči kao dobra ideja. Svakako neće oskudjevati ni sa obožavaocima jer su sva tri njegova filma bili hitovi na blagajnama, a četvrti će vjerovatno pratiti ovaj trend.

John Wick: Chapter 4 bi trebalo da bude objavljeno 2023. godine nakon što je odloženo za skoro godinu dana. Najduži film u seriji trebalo bi da predstavi novu vrstu nindže, a reditelj Chad Stahelski se vraća na čelo. Osim na projektu, ovaj čovjek radi i na adaptaciji filma Ghost of Tsushima live, koja nastoji da poštuje autentičnost sa kompletnom japanskom glumačkom ekipom.

Mi smo za!

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Decembar je nekako uvijek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vrijeme za praznike. Evo svega što vas čeka.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.