Vijesti/Najnovije
15.11.2022.

Šta treba da znamo o Call of Duty:

Modern Warfare II i Warzone 2.0 Season 1: Lansiranje je sjutra!

Pripremite se za novu eru takmičenja sa dolaskom 01. sezone Call of Duty: Modern Warfare II i Call of Duty: Warzone 2.0, koji će biti objavljen 16. novembra.

Razmjestite se u Al-Mazrah u sljedećoj iteraciji besplatne igre Battle Royale, posjetite ponovo osmišljene verzije Shoot House i Shipment mape za više igrača, udružite se za dodatnu misiju specijalnih operacija koja vodi do prve epizode ​​Raida i još mnogo toga.  

Sezona 01 počinje na PlayStation-u 16. novembra. 

 

Call of Duty: Warzone 2.0 — Nova Mapa i noviteti

Grad Al-Mazrah u okviru Ujedinjene Republike Adal biće vaša prva mapa za Warzone 2.0. Možda ste već istražili neke od njegovih regiona na mapama za više igrača kao što su Al Bagra Fortress, Embassy, Zarqwa Hydroelectric, Taraq, Sariff Bay, and Sa’id.

Call of Duty: Warzone 2.0 uključuje široku lepezu novih funkcija i mehanika, uključujući sljedeće naglaske:

Preostala oprema: Nabavite svoje prilagođene isporuke putem ispuštanja tereta koji su raspoređeni kasnije tokom meča ili tako što ćete očistiti Uporište Stronghold ili Crnu lokaciju Black Site. Takođe možete koristiti gotovinu na stanici za kupovinu tokom meča da biste kupili samo primarno oružje iz kreiranih Loadout-a.

Mehanika pljačke: U novom DMZ režimu, operateri će koristiti sistem rančeva da dodatno organizuju svoje predmete i opremu. Battle Royale će koristiti modernizovanu verziju ovog novog sistema.

 

 

Uđite u novi Gulag

Novi Gulag je okruženje 2 na 2 u kojem nasumično upareni dvojci moraju da koordiniraju da bi srušili opoziciju. Svi igrači će dobiti unaprijed definisano opterećenje sa visoko efikasnim oružjem i opremom postavljenim prema centru mape. Sredinom meča uskočiće Gulag tamničar da se umješa. Pobjeda nad tamničarem vraća sva četiri zatvorenika Gulaga nazad u meč. Da li ćete raditi zajedno ili ići na pobjedu na eliminaciju?

 

Borci sa veštačkom inteligencijom

Pored Gulag tamničara, postoje još dva mjesta gde će igrači naletjeti na borce vještačke inteligencije, Strongholds i Black Sites. Oba su jasno označena na Tac mapi u igri. U Strongholds, borite se protiv AI protivnika dok pokušavate da locirate i razoružate bombu unutar vremenskog ograničenja. Crne lokacije nude još veću opasnost, ali obezbjeđuju trajnu nagradu za nacrt oružja i vrijedne predmete u meču za one koji mogu da ih uspješno završe. Da biste pristupili Black Site, biće vam potreban Black Site Key, dat prvom odredu da očisti aktivno Uporište Stronghold.

 

 

Dalje inovacije: vodena borba, nova vozila i sistem goriva i još

 

Circle Collapse: U rBattle Royale režimima, unutar kolapsa mogu postojati do tri kruga, koji će se na kraju ponovo konvergirati za konačni obračun. Pripremite se da prilagodite svoje strategije u skladu sa tim, jer se ova funkcija nasumično bira u svakom meču.  

Proximity Chat: Imate nešto da kažete? Komunikacije su sada otvorene, tako da bilo koji drugi tim može da prihvati svako ćaskanje u igri.

Ispitivanje: U režimima baziranim na odredu, informacija je sve. Otkrijte neprijateljske lokacije tako što ćete uspješno razbiti neprijatelje koje kontroliše igrač dok su oboreni.  

Nova vozila: Pozovite vazdušnu elektranu poznatu kao Heavy Chopper, koja može da lebdi u vazduhu bez pilota, ili koristite potpuno električni superkamion GMC Hummer EV, svestrano sredstvo za tim da brzo pokrije ozbiljnu zemlju.  

 

Novi sistem goriva: Nema više neograničenih izvora goriva, sva vozila koriste gorivo tokom vremena, a kada ga ponestane, to vozilo više nije upotrebljivo. Vozila se mogu dopuniti ili sa limenkama za gas koje se nalaze na mapi ili na benzinskim pumpama. Benzinske pumpe takođe mogu popraviti oštećenja karoserije i gume, čime se vraća zdravlje vozila. Međutim, operateri takođe mogu da obavljaju popravke probušenih guma bilo gdje u svijetu interakcijom sa pojedinačnim gumama.

Vodena borba: Bilo čamcem ili prsnim stilom, operateri mogu da se kreću plovnim putevima, rijekama i otvorenim morem kao dio svoje ukupne strategije pobede. Zapamtite: dok ste pod vodom, možete koristiti samo bočno oružje, hladno oružje i noževe za bacanje.  

Prodavnice: Nova verzija Buy Station sadrži jedinstveni set predmeta za kupovinu u ograničenim količinama, uključujući Killstreaks, Armor Plates i još mnogo toga. Možete da vidite ove ponude i možete da otkupite pale kolege u okviru novog interfejsa.

 

DMZ — Novo Battle Royale iskustvo

Pored tradicionalnih režima Warzone,  — Battle Royale Solos, Duos, Trios, and Quads — Call of Duty: Warzone 2.0 će se pokrenuti sa potpuno novim iskustvom poznatim kao DMZ.  

DMZ je način ekstrakcije otvorenog svijeta, fokusiran na naraciju, gde Operatori imaju slobodnu volju da završe misije zasnovane na frakcijama, preuzmu dodatne sporedne ciljeve, učestvuju sa neprijateljskim Operatorima ili AI borcima i traže vrijedne predmete, sve dok se bore da prežive eksfiltraciju.

Plejliste iz trećeg lica: Dobijte novu perspektivu sa plejlistama iz trećeg lica, koje će biti uvedene u nedjeljnu rotaciju Battle Royale kasnije u sezoni 01. Vlasnici Modern Warfare II sada mogu da iskuse iskustvo iz trećeg lica kroz multiplayer igre.  

Ekskluzivno za PlayStation — borbeni paket za sezonu  01

Opremite se ekskluzivnim borbenim paketom za sezonu 01, besplatnim za PlayStation Plus članove za korišćenje u Call of Duty: Warzone 2.0 i Modern Warfare II. U ovaj borbeni paket uključeni su „Oni Tactical“ Operatorski skin za Oni, „Oni Revenger“ SMG i „Oni Oracle“ nacrti oružja pištolja, plus „Sony Oni“ pozivna kartica, nalepnica „Welcome Death“, „Fractal Demon“ Amblem i “Demon Fang” Charm.

Relaunch — Call of Duty: Warzone Caldera

Ubrzo nakon lansiranja Call of Duty: Warzone 2.0 16. novembra, originalni Call of Duty: Warzone će se ponovo pokrenuti kao Call of Duty: Warzone Caldera. Ovo je zasebno iskustvo i zadržaće sav napredak igrača, sadržaj Battle Pass-a, pakete prodavnica i druge kupovine u igri.

Modern Warfare II Pregled  

Sezona 01 donosi dvije ponovo osmišljene mape za više igrača, konkurentski CDL Moshpit i više sadržaja za specijalne operacije usmjerene na saradnju.

Shoot House (lansiranje): Smještena u džungli južno od Las Almasa, nova kuća Shoot House-a je izgrađena za obuku iznajmljenih oružja iz kartela sa istim nivoom intenziteta kao i operateri meksičkih specijalnih snaga.

Shipment (sredina sezone): Postavljena na teretni brod koji plovi po vodi u olujnom delu Atlantskog okeana, nova pošiljka je spremna da vrati haos koji samo ultra-kompaktna mapa može da pruži.

Budite konkurentni sa CDL Moshpitom: Pre zvaničnog lansiranja Ranked Play u Modern Warfare II, CDL Moshpit nudi savršen teren za testiranje za zagrevanje vaših takmičarskih veština. Lista za reprodukciju će koristiti standardna pravila, ograničenja i rotaciju mape Call of Duty lige u tri zvanična režima igre: Hardpoint, Search & Destroy i Control.  

Specijalne operacije — Nova misija na lansiranju, Raid Epizoda 1.

Specijalne operacije sredinom sezone  dobijaju novu misiju i prvu epizodu Raida tokom sezone 01.

High Ground: Uspješno pronađite i uništite neprijateljske komunikacione servere da biste locirali i izdvojili tri čvrsta diska sa vitalnim neprijateljskim informacijama. Jedan operater će imati zadatak da upravlja helikopterom za napade kako bi uklonio opasne nagazne mine, dok drugi radi sa AI saveznicima kao deo kopnenog jurišnog tima kako bi se infiltrirao u zgrade koje sadrže neprijateljsku opremu.  

Raid Epizoda 1: Nastavljajući priču o Modern Warfare II kampanji, Raids će biti vrhunski izazov za Trios sa mješavinom skrivenosti, upravljanja resursima, sveobuhvatne akcije i ciljeva rješavanja zagonetki. Dolazi kasnije u sezoni.

Opšti pregled sezone 01

Novi Battle Pass: Doživite potpuno novi sistem Battle Pass koji daje igračima više mogućnosti nego ikada ranije. Zamjena linearnog toka nivoa iz prethodnih naslova biće višesektorska mapa. Otključajte predmete širom mape koristeći zarađene tokene nivoa Battle Pass. Svaka mapa ima najmanje 20 sektora sa po pet stavki; tokeni se mogu koristiti ili za otključavanje susednih sektora ili za zaradu više predmeta unutar otključanog sektora.  

Nova sezona oružja 01 donosi priliku da zaradite četiri nova oružja, koja se zatim mogu koristiti u igri za više igrača, specijalnim operacijama i Call of Duty: Warzone 2.0. Dva od njih se zarađuju besplatno u okviru Battle Pass-a:

Snajperska puška Victus XMR Sniper Rifle: Snajperska puška sa snažnim udarcem sa municijom od 0,50 cal. Njegovi meci sa sabotom od volframa su brzi i snažni, ali zahtjevaju precizne udarce na velikim udaljenostima.  

BAS-P SMG: Agresivna brzina paljbe i modularni okvir čine BAS-P savršenim za pronicljive operatere koji žele da prilagode svoje oružje. Podzvučna municija nalazi lobanje neprijateljskog tima.

Dva druga oružja se mogu zaraditi kasnije u sredini sezone ili kupovinom paketa prodavnice ili ispunjavanjem izazova za otključavanje oružja:  

Chimera Assault Rifle:: Sa integrisanim supresorom i sporim, visokoenergetskim mecima .300 BLK, Chimera je vješta u bliža borba. Subsonic Ammo krije lobanje od neprijateljskog tima.

M13B Assault Rifle - M13B jurišna puška: M13B ima sistem pištolja sa kratkim udarom koji omogućava visoku stopu paljbe i mali trzaj.

 

Novi operateri

Zevs (lansiranje): Rođen u delti Južnog Nigera, Zosar Kalu je najstarije od troje djece, pomaže u podizanju svoje mlađe braće i sestara dok su njegovi roditelji slijedili političke aspiracije. Nakon godinu dana služenja vojnog roka prateći bataljon specijalnih snaga nigerijske vojske, prijavio se i napredovao u činovima.  Nakon što je izgubio porodicu od lokalnih vojnika Al Katale, Zevs je osnovao korpus „Gromova“, grupu za borbu protiv terorizma posvijećenu lovu na AK gde god se kriju i privođenju istinskoj pravdi. Automatski otključajte Zeusa kupovinom borbene propusnice za sezonu 01.

Klaus (sredina sezone): Član danskih elitnih specijalnih snaga, Klaus Fisker se gotovo može smatrati živom legendom među operaterima. Legenda o njemu nastala je jedne noći na granici sa Urzikstanom, gde je preneo ranjenog druga 18 milja do najbliže baze koristeći lekcije koje ga je učio njegov otac.  

Gaz (sredina sezona): Prajsova desna ruka, Gaz je postao legenda 2019. godine kada je njegova hrabrost tokom napada na Piccadilly Circus privukla pažnju nevjerovatnog kapitena SAS Bravo tima. Na kraju se pridružio Prajsovoj elitnoj jedinici, poznatoj kao Task Force 141.

 

Nabavite Klausa i Gaza u paketima koji će biti predstavljeni tokom ažuriranja sredinom sezone.

 

Ciljevi tima

Modern Warfare FC počinje u sezoni Tokom Modern Warfare FC događaja, možete da upišete tri najveća sportista na svijetu u spisak Operatera tako što ćete podići posebne, vremenski ograničene pakete: neustrašivog Nejmara Jr., koji će debitovati 21. novembra; Paul Pogba, koji će debitovati 25. novembra; i Leo Mesi, koji će 29. novembra ispuniti Operatorov het trik.  

Više detalja biće objavljeno tokom sezone.

Stalni prestiž: Ove godine, podizanje nivoa iznad ranga 55 će vam omogućiti da zaradite prestiž rang tokom svih sezona, umjesto da ga resetujete na kraju svake sezone. Počevši od 01. sezone, dostizanjem ranga 56 će se otključati Prestiž 1. Ovo će dodjeliti amblem, dodatne nagrade kao što je token za borbenu propusnicu i set izazova — dovršite te izazove da biste otključali ekskluzivnu pozivnu karticu. Rang do Prestige 5 za veće nagrade.

 

C.O.D.E. Bowl, Call of Duty League Major to Kick Off Mid-Season

Ovogodišnji C.O.D.E. Bowl će se održati tokom prvog Majora Call of Duty League, koji će se održati odmah nakon ažuriranja sezone 01 sredinom sezone od 15. do 18. decembra u Raleigh, North Carolina. Ovaj događaj će takođe biti domaćin prvog Call of Duty Challengers Open-a.

 

Novi Call of Duty League Launch Pack, Team Packs

Slavimo rani povratak u Call of Duty ligu sa posebnim paketom za lansiranje za sezonu 2023. Takođe objavljujemo timske pakete za svih 12 timova lige.  

Sezona 01 Modern Warfare II počinje 16. novembra

Kupite Modern Varfare II da biste dobili vrhunsko iskustvo u Warzone 2.0 – pristup 14 dodatnih operatera za korišćenje u obje igre, kao i ubrzano napredovanje oružja i nivoa. Kao vlasnik Modern Warfare II, dobijte bonus XP na kraju svakog meča kada igrate Warzone 2.0, obezbjeđujući tako brzo nivo u oba naslova.  

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov