Vijesti/Najnovije
25.11.2022.

Volkswagen gejming stolica

Stolica za kojom će gejmeri poludjeti

Kada vam reč Volkswagen padne na pamet, malo je vjerovatno da je gejming prva asocijacija koju ljudi imaju.

Skoro jedan vek njemačka kompanija je bila sinonim za automobilsku industriju, stvarajući sada legendarnu Bubu koja je i danas popularan izbor vozila. Čini se da Folksvagen sada želi, kao i mnogi, da uđe u svijet gejminga i video igrica,  barem indirektno. Stvorili su nešto što je ključno za dobru igru.

Kada je u pitanju igranje igara, udobnost je definitivno među igračima jedna od glavnih briga. Ako želite da vaš učinak bude dobar, posebno u takmičarskom okruženju za više igrača, morate da budete opušteni i da ne brinete o bolovima u leđima ili opštoj nelagodnosti tokom igranja. Zbog toga, posebno napravljene stolice za brzo igranje postaju postepeno sve popularnije tokom posljednje decenije, a sve nude igračima nekoliko načina smještaja i funkcija koje čine igranje udobnim iskustvom. Čak su i kompanije poput Ikee ušle u industriju kako bi pružile svoje viđenje proizvoda. Ipak, čini se da je sada Volkswagen ušao u "posao sa stolicama" i stvorio je proizvod o kome će zasigurno govoriti sijvet video igara - stolicu!

Kako je otkrio ProductHunt, Volkswagen je predstavio ono što je klasifikovano kao kancelarijska stolica koja se može pohvaliti sa nekoliko zaista zabavnih karakteristika. Stolica je na pet točkova i namjenjena je da simulira osjećaj sjedenja u automobilu dok obavljate svoje dužnosti u svom radnom okruženju. Takođe može da se vozi okolo i može da dostigne brzine koje prelaze 12 km/h (ili 12 MPH). Ostale karakteristike uključuju LED svetla inspirisana Volkswagen-om, kao i kamere i monitore od 360 stepeni koji će biti upozoreni kad god vam se neko približi u određenom radijusu. Tu je i sigurnosni pojas! Iako stolica tehnički nije stolica za igre i naizgled je napravljena za kancelarijsko okruženje, sasvim je prirodno da gejmeri ​​počnu da je kupuju ako je smatraju udobnom i nadogradnjom na bilo šta [to trenutno koriste.

Za sada, Volkswagen kancelarijska stolica je samo prototip i tek treba da bude puštena u prodaju. Stoga, nema reči o tome kolika će biti cijena ako se pojavi na tržištu. Međutim, jedno je sigurno, igrači će sigurno biti zainteresovani. Na kraju krajeva, ko ne sanja da igra video igrice dok istovremeno može da ubrza 12 MPH iz stacionarnog položaja?

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Among Us VR će vjerovatno uspjeti ne samo zbog ekstremne popularnosti originalne igre, već i zbog porasta broja slušalica za virtuelnu stvarnost među ...
26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.