Vijesti/Najnovije
25.11.2022.

Volkswagen gejming stolica

Stolica za kojom će gejmeri poludjeti

Kada vam reč Volkswagen padne na pamet, malo je vjerovatno da je gejming prva asocijacija koju ljudi imaju.

Skoro jedan vek njemačka kompanija je bila sinonim za automobilsku industriju, stvarajući sada legendarnu Bubu koja je i danas popularan izbor vozila. Čini se da Folksvagen sada želi, kao i mnogi, da uđe u svijet gejminga i video igrica,  barem indirektno. Stvorili su nešto što je ključno za dobru igru.

Kada je u pitanju igranje igara, udobnost je definitivno među igračima jedna od glavnih briga. Ako želite da vaš učinak bude dobar, posebno u takmičarskom okruženju za više igrača, morate da budete opušteni i da ne brinete o bolovima u leđima ili opštoj nelagodnosti tokom igranja. Zbog toga, posebno napravljene stolice za brzo igranje postaju postepeno sve popularnije tokom posljednje decenije, a sve nude igračima nekoliko načina smještaja i funkcija koje čine igranje udobnim iskustvom. Čak su i kompanije poput Ikee ušle u industriju kako bi pružile svoje viđenje proizvoda. Ipak, čini se da je sada Volkswagen ušao u "posao sa stolicama" i stvorio je proizvod o kome će zasigurno govoriti sijvet video igara - stolicu!

Kako je otkrio ProductHunt, Volkswagen je predstavio ono što je klasifikovano kao kancelarijska stolica koja se može pohvaliti sa nekoliko zaista zabavnih karakteristika. Stolica je na pet točkova i namjenjena je da simulira osjećaj sjedenja u automobilu dok obavljate svoje dužnosti u svom radnom okruženju. Takođe može da se vozi okolo i može da dostigne brzine koje prelaze 12 km/h (ili 12 MPH). Ostale karakteristike uključuju LED svetla inspirisana Volkswagen-om, kao i kamere i monitore od 360 stepeni koji će biti upozoreni kad god vam se neko približi u određenom radijusu. Tu je i sigurnosni pojas! Iako stolica tehnički nije stolica za igre i naizgled je napravljena za kancelarijsko okruženje, sasvim je prirodno da gejmeri ​​počnu da je kupuju ako je smatraju udobnom i nadogradnjom na bilo šta [to trenutno koriste.

Za sada, Volkswagen kancelarijska stolica je samo prototip i tek treba da bude puštena u prodaju. Stoga, nema reči o tome kolika će biti cijena ako se pojavi na tržištu. Međutim, jedno je sigurno, igrači će sigurno biti zainteresovani. Na kraju krajeva, ko ne sanja da igra video igrice dok istovremeno može da ubrza 12 MPH iz stacionarnog položaja?

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov