Vijesti/Najnovije
07.12.2022.

ZNATE LI ŠTA SE SVE DESILO 6. DECEMBRA?

Veoma interesantan dan za gejmere

Kada je u pitanju industrija igara, decembar je poznat kao jedan od najsporijih mjeseci svake godine, ali decembar 2022. može biti izuzetak od pravila. I to zbog 6. decembra.

Od svih dana u ovom mjesecu decembru, 6. decembar izgleda kao da će biti jedan od apsolutno najaktivniji sa dešavanjima za industriju igara, sa novim sadržajima koji će biti objavljeni za postojeće igre i usluge pretplate.  

Evo zašto mislimo će 6. decembar biti jedan od najvećih dana za industriju igara u cijelom mjesecu decembru.

 

Nova ažuriranja i DLC

  • Disney Dreamlight Valley: Missions in Uncharted Space
  • Far Cry 6: Lost Between Worlds

Mnoge druge igre dobijaju novi sadržaj 6. decembra, ali ne u vidu sezona servisa uživo. Na primjer, igra simulacije života Disney Dreamlight Valley dobija veliko ažuriranje 6. decembra koje će igri dodati sadržaj Toy Story. Stitch iz Lilo i Stitch-a je takođe tizovan za Disney Dreamlight Valley ažuriranje od 6. decembra, tako da se čini da će ljubitelji igre moći da se raduju interakciji sa još mnogo Diznijevih likova.

Još jedna igra koja dobija značajno ažuriranje 6. decembra je Far Cry 6, Ubisoftov FPS otvorenog sveta koji je prvobitno objavljen prošle godine. Tog dana, fanovi mogu da očekuju da pogledaju DLC Lost Between Worlds, plaćenu ekspanziju koja se oslanja na elemente naučne fantastike i zaista vodi priču igre u možda i bizarnim pravcima. Far Cry 6 nije da nije već razmišljao van okvira kada je u pitanju njegov čudniji sadržaj, a čini se da će Lost Between Worlds sigurno odgovarati priči.

Treba napomenuti da je druga igra koju je objavio Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla, prvobitno trebalo da ima novo DLC izdanje takođe 6. decembra. Ažuriranje posljednjeg poglavlja za Assassin's Creed Valhalla je iznenađujuće lansirano nedjelju dana prije roka, što je pomoglo da se postavi scena za predstojeću igru Assassin's Creed Mirage za koju se očekuje da će biti lansirana sljedeće godine. Ali o ovome smo već pisali.

 

Nove sezone u velikim multiplayer igrama

6. decembar možda neće imati mnogo problema sa izdanjima potpuno novih video igara, ali će imati i novi sadržaj za neke od najvoljenijih igara za više igrača na tržištu trenutno. Tog dana, Destiny 2 će privesti kraju Season of Plunder i pokrenuti Sezonu 19. Bungie tek treba da zvanično objavi naziv Destiny 2 Sezona 19, i očekuje se da će to biti u ponedjeljak. Iako je priča tajna, pojavili su se detalji o tome šta će to značiti za ovaj looter-shooter.

Destiny 2 sezona 19 će sa sobom donijeti promjene u Crucible plejlistama, podešavanja balansa za egzotično oružje i podklase, kao i promjene u Iron Banner. Takođe je nedavno potvrđeno da će 19. sezona vidjeti Destiny 2 crossover sa Ubisoftom kako bi se dodala kozmetika u igru zasnovanu na nekim od najvećih franšiza te kompanije. Više detalja o tome trebalo bi da izađe na vidjelo kada Destiny 2 sezona 19 počne.

Destiny 2 sezona 19 može biti posebno uzbudljiva za fanove jer je to posljednja sezona igre prije lansiranja ekspanzije Lightfall, koja je trenutno zakazana za 28. februar, ukoliko se ne pojave nepredviđena odlaganja. Ekspanzija Lightfall za Destiny 2 će pomoći da se naracija pomjeri do kraja, sa ekspanzijom The Final Shape iz 2024. koja će okončati trenutnu priču igre. Ostaje da se vidi da li će to biti praćeno sa  Destiny 3 ili još više sadržaja za Destiny 2.

 

 

Nove Xbox Game Pass igre

  • Hello Neighbor 2
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Pored već navedenih stvari, 6. decembar će biti veliki dan za gejmere i zbog igara koje se dodaju nekim od najvećih servisa za strimovanje u gejming industriji. Ovo uključuje Microsoftov Xbox Game Pass, čiji će pretplatnici imati dvije nove igre za igranje, uključujući izdanje prvog dana.

Stealth horor Hello Neighbor 2 stiže kao izdanje prvog dana. U ovom nastavku, igrači ponovo pokušavaju da otkriju tajnu opasnog komšije. Međutim, komšijin Al, vještačka inteligencija, postaje pametnija što više igrača igra igru dok uči kako igraju i prilagođava se u skladu sa tim.

Još jedna značajna igra koja će se pridružiti Xbox Game Pass-u 6. decembra je LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Iako nije izdanje od prvog dana, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bi i dalje trebalo da se pokaže kao popularan dodatak za Xbox Game Pass pretplatnike koji tek treba da isprobaju novu igru. Priča o cijeloj filmskoj priči o Ratovima zvijezda do sada, dajući fanovima priliku da igraju nivoe zasnovane na trilogiji prequel-a, originalnoj trilogiji i trilogiji za nastavak, dok sadrži ogroman spisak likova za igru. Recenzije LEGO Star Wars: The Skywalker Saga su bile uglavnom pozitivne u vrijeme objavljivanja, i iako svakako ima nekih tehničkih problema, i dalje je uglavnom dobro prihvaćena od strane obožavalaca franšize.

 

Nove besplatne PS Plus igre

  • Mass Effect: Legendary Edition
  • Biomutant
  • Divine Knockout

Pretplatnici PlayStation Plus-a imaju posebno uzbudljiv mjesec besplatnih igara koje mogu da dobiju u decembru 2022. Glavni dodatak besplatnim PS Plus igarama za decembar 2022. godine je Mass Effect: Legendary Edition, remasterizovana kolekcija originalne trilogije Mass Effect. Ovo uključivanje znači da pretplatnici PS Plus-a tehnički dobijaju pet besplatnih igara za mjesec decembar, a ne uobičajene tri. Dodatak uz Mass Effect: Legendary Edition su Biomutant i Divine Knockout.

Biomutant je akcioni RPG otvorenog svijeta koji je dobio donekle pomješane kritike, dok je Divine Knockout prepoznatljiv po tome što je potpuno novo izdanje od prvog dana. Riječ je o akcionoj igri za više igrača koja je ponijela inspiraciju iz serije Super Smash Bros., ali istovremeno koristi perspektivu trećeg lica umjesto pogleda sa strane koji Smash koristi.Niko još uvijek ne zna da li će ovo biti pobjednička formula ili ne, ali PS Plus pretplatnici mogu sami da saznaju i donesu svoj sud kada nove besplatne igre budu dostupne 6. decembra.

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Among Us VR će vjerovatno uspjeti ne samo zbog ekstremne popularnosti originalne igre, već i zbog porasta broja slušalica za virtuelnu stvarnost među ...
26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.