Vijesti/Najnovije
11.01.2023.

Elden Ring je bolji od The Witcher 3 i Last of Us 2

Igra sa najviše GOTY nagrada

Mislimo da svi već znaju, da kod nas u timu ima onih koji su ludi za igrom Elden Ring.

Nije tajna, već činjenica da smo napisali i objavili dosta tekstova o ovoj igri.

Sada je primjetno da je Elden Ring naizgled nadmašio The Last of Us 2 i tako postao igra sa najviše GOTY nagrada u istoriji. Bravo za FromSoftwar i njihov  otvoreni svijet epskih razmjera koji je objavljen prošle godine. Igra je dobila skoro ujednačeno opšte priznanje kritičara a i svijet igrača se slaže sa njima da je to jedna od najboljih video igara ikada napravljenih. OK, neko će reći da je tu i God of War Ragnarok, ali je Elden Ring taj koji je uspio da odnese kući više nagrada za igru godine nego bilo koji drugi naslov koji je objavljen sada već prošle 2022. godine.

Krenulo je sa The Game Awards 2022. Nakon pobjede pomente igre Elden Ring u kategoriji za igru godine na The Game Awards, razni mediji i druge publikacije su je takođe proglasile svojom igrom godine . Razni portali i mediji napominju da je Elden Ring  osvojio GOTY nagradu čak 324 puta! To definitivno premašuje prethodni rekord igre The Last of Us 2 iz 2020. godine. A pre nje je to bio The Witcher 3 i to 2015.

The Last of Us 2 je postavio svjetski rekord sa 322 pobjede u 2020. Tako je Elden Ring u finišu pobjedio nadasve hvaljenu igru studija Naughty Dog za dve GOTY nagrade. 

E sada... uvijek ima neko ali... U komentarima se spominje i činjenica da je sada gejming mnogo popularniji, više je gejming medija, portala ali i mogućnosti da neka novija igra dobije GOTY nagrade. I tu se slažemo. Možda je i nekih par nagrada deset i više godina unazad jednako brojkama koje su ove igre postigle sada.

Da li se slažete?

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
PlayStation je rješio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igri koja nudi nesto nešto više.