Vijesti/Najnovije
17.01.2023.

Skull&Bones opet pomjeren

Ubisoft dodatno otkazuje neke igre

Da li ćemo ove godine zaigrati Skull&Bone?

Čini se da ni Ubisoft nema odgovor na ovo pitanje. Ovaj gejming gigant je otkazao tri najavljene igre i ponovo odložio ovu svoju dugo očekivanu avanturu o piratima.

Objavljujući ove vijesti, izjavili su da se „suočava sa velikim izazovima jer industrija nastavlja da se pomjera ka mega-brendovima i dugotrajnim naslovima koji mogu da dopru do igrača širom svijeta, preko platformi i poslovnih modela“.

Ubisoft je naveo da su proveli posljednje četiri godine pokušavajući da prilagodi svoje najveće brendove (Assassin’s Creed, Far Cry, Ghost Recon, Rainbow Six i The Division) ovim konvergentnim trendovima. „Međutim, igre iz ove investicione faze tek treba da budu puštene u prodaju, dok naša nedavna lansiranja nisu uspjela onako kako se očekivalo."

Ubisoft he saopštio i da je prodaja softvera tokom ključne praznične sezone bila „izrazito i iznenađujuće sporija nego što se očekivalo“, a među igrama koje nisu ispunile očekivanja su Mario + Rabbids: Sparks of Hope i Just Dance 2023 .

Skull and Bones, koja je poslije dosta prethodnih odlaganja trebalo da bude objavljena u martu, sada navodno stiže rano u Ubisoftovoj sljedećoj fiskalnoj godini 2023-2024, koja traje od aprila ove do marta 2024. godine. Kompanija je navela da se „dodatno vrijeme već isplatilo i donijelo impresivna poboljšanja njegovog kvaliteta, što je potvrđeno nedavnim testovima za reprodukciju“, i da očekuje da će „igrači biti pozitivno iznenađeni njegovom evolucijom“.

Vjerovati ili ne?

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov