Vijesti/Najnovije
17.01.2023.

Skull&Bones opet pomjeren

Ubisoft dodatno otkazuje neke igre

Da li ćemo ove godine zaigrati Skull&Bone?

Čini se da ni Ubisoft nema odgovor na ovo pitanje. Ovaj gejming gigant je otkazao tri najavljene igre i ponovo odložio ovu svoju dugo očekivanu avanturu o piratima.

Objavljujući ove vijesti, izjavili su da se „suočava sa velikim izazovima jer industrija nastavlja da se pomjera ka mega-brendovima i dugotrajnim naslovima koji mogu da dopru do igrača širom svijeta, preko platformi i poslovnih modela“.

Ubisoft je naveo da su proveli posljednje četiri godine pokušavajući da prilagodi svoje najveće brendove (Assassin’s Creed, Far Cry, Ghost Recon, Rainbow Six i The Division) ovim konvergentnim trendovima. „Međutim, igre iz ove investicione faze tek treba da budu puštene u prodaju, dok naša nedavna lansiranja nisu uspjela onako kako se očekivalo."

Ubisoft he saopštio i da je prodaja softvera tokom ključne praznične sezone bila „izrazito i iznenađujuće sporija nego što se očekivalo“, a među igrama koje nisu ispunile očekivanja su Mario + Rabbids: Sparks of Hope i Just Dance 2023 .

Skull and Bones, koja je poslije dosta prethodnih odlaganja trebalo da bude objavljena u martu, sada navodno stiže rano u Ubisoftovoj sljedećoj fiskalnoj godini 2023-2024, koja traje od aprila ove do marta 2024. godine. Kompanija je navela da se „dodatno vrijeme već isplatilo i donijelo impresivna poboljšanja njegovog kvaliteta, što je potvrđeno nedavnim testovima za reprodukciju“, i da očekuje da će „igrači biti pozitivno iznenađeni njegovom evolucijom“.

Vjerovati ili ne?

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
PlayStation je rješio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igri koja nudi nesto nešto više.