Vijesti/Najnovije
19.01.2023.

PS Plus Extra, Premium igre za januar koje su sada dostupne

10 za PlayStation Plus Extra a tri nove za PS Plus Premium

Za januar 2023, PS Plus Extra i Premium dodaju ukupno 13 novih igara danas, uključujući igre iz omiljene Life is Strange franšize i tri glavne PS1 igre. Za razliku od besplatnih igara PS Plus za januar 2023, ovi naslovi će neko vrijeme biti dostupni preko kataloga igara. Međutim, oni koji imaju PS Plus Extra ili Premium treba da se postaraju da ih zatraže što je prije moguće.

Besplatne igre za PS Plus za januar 2023. uključuju Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2 i Fallout 76. Naslovi koji su danas dostupni svi odgovaraju ovim igrama po kvalitetu, ako ih očigledno premašuju po količini.

 PS Plus Extra igre za ovaj mjesec su Back 4 Blood, Devil May Cry 5: Special Edition, Dragon Ball FighterZ, Erica, Jett: The Far Shore, Just Cause 4: Reloaded, Life is Strange, Life is Strange: Before the Storm i Omno. 

PS Plus Premium igre su sve PS1 naslovi i uključuju Hot Shots Golf 2, Star Wars Demolition i Syphon Filter 3. 

Novi PS Plus Extra, Premium Games nasovi od danas

 • Back 4 Blood
 • Devil May Cry 5: Special Edition
 • Dragon Ball FighterZ
 • Erica
 • Jett: The Far Shore
 • Just Cause 4: Reloaded
 • Life is Strange
 • Life is Strange: Before the Storm
 • Omno
 • Hot Shots Golf 2 (PS1)
 • Star Wars Demolition (PS1)
 • Syphon Filter 3 (PS1)

Raznoliki naslovi, od zombi pucačina, borbi, dobrih indie igara, akcije i igara koje će vas natjerati da pazite kakve odluke donosite...

Naravno, dok je dodavanje ovih novih igara dobrodošlo, posljednjih mjeseci sve više naslova napušta PS Plus. To je priroda usluge pretplate kada ona stane na noge, jer više nije nova usluga. Ovih 13 igara se pridružuje servisu, ali 10 igara takođe napušta PS Plus Extra danas.

Odlaze slededeće: Bound by FlameThe CouncilElectronic Super JoyEnigmatis: The Ghosts of Maple CreekThe Last Tinker: City of ColorsLeo's FortuneMasters of AnimaSeasons After FallShiness: The Lightning Kingdom, and Space Hulk: Tactics.

U svakom slučaju, fanovi sada mogu da zarone u najnovije PS Plus igre, ali neki se možda raduju februaru. Otkrivanje besplatnih igara PS Plus za februar 2023. može doći kasnije nego što se većina očekuje, pošto je posljednja srijeda januara 2023. (standardni datum otkrivanja) zapravo oko dvije nedjelje prije prvog utorka u februaru (standardni datum objavljivanja). Kao rezultat toga, fanovi će vjerovatno saznati više o sljedećem nizu besplatnih igara 1. februara i sljedećoj listi Extra, Premium igara nakon toga.

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igri koja nudi nesto nešto više.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Grand Theft Auto 6 je definitivno jedna od igara o kojima se najviše priča u svijetu gejminga, a neki fanovi vjeruju da su vidjeli hintove i tizere od...