Vijesti/Najnovije
21.01.2023.

The Last Of Us: Poznati glasovi

Zvuče li vam neki Clickersi poznato?

HBO serija The last of US je prikazala dva glumca koji daju zvuk Clickers-ima u seriji, a to su Misty Leei Philip Kovats, koji taj posao savršeno rade i u igri. 

 

The Last of Us na HBO i prva prikazana epizoda su debitovali ove nedjelje i privukli nevjerovatih 4,7 miliona gledalaca (a zamislite koliko ih je još pogledalo poslije premijere). Ovo je druga najveća premijera od 2010 godine.

Iako je serija tek krenula, The Last of Us i HBO su već najavili dosta toga oko nastavka serijala i The last of Us 2.

Naughty Dog inače proslavnja 10 godina The Last of Us ove godine, a Druckmann je izjavop da osjeća da je još toliko toga u šriči što treba da se ispriča. Dovoljno da shvatimo da ova franšiza ima svijetlu budućnost.

Da li smo Vam rekli da se uveliko priča da studio radi na The last of US 3?

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...