Vijesti/Najnovije
22.01.2023.

Hakeri oteli Fallenov Youtube nalog

Niko nije siguran!

Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje pratioce. Preko 600 ljudi prati prenos uživo!

Gabriel ”Fallen” Toledo je svjestan da mu je nalog hakovan, zbog čega je preuzeo sve mjere da ga povrati. ”Moj Youtube je uhakovan i pokušavam da povratim kontrolu. Budite pažljivi sa prevarama na mom prenosu”, dodao je.

FalleN ima preko 1,3 miliona pretplatnika na svom Youtube kanalu i skoro svakodnevno postavlja sadržaj. On koristi svoj kanal za otpremanje video snimaka, mečeva protiv popularnih brazilskih strimera, serija kao što je njegov Silver to Global i savjeta kako postati bolji u CS:GO-u. Posljednji video koji je FalleN objavio su najbolji trenuci njegovog tima Imperial u meču protiv 00Nation-a, koji je Imperial osvojio i kvalifikovao se za ESL Pro League sezonu 17.

 

Haker nije obrisao nijedan FalleN-ov sadržaj niti je postavio video. Zvijezda brazilskog Counter-Strike-a je napravio kanal „fallenINSIDER” 11. oktobra 2011. godine, kada je još uvijek profesionalno igrao Counter-Strike: 1.6. Njegov kanal ima preko 206 miliona pregleda za 11 godina.

Vjerovatno je da će haker nastaviti da prenosi prevaru sa kriptovalutama sve dok FalleN ne vrati svoj kanal. Dakle, sve što možete da uradite dok Brazilac ne oporavi svoj Jutjub kanal je da izbjegavate da kliknete na bilo kakav link sa prenosa.

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
PlayStation je rješio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igri koja nudi nesto nešto više.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Grand Theft Auto 6 je definitivno jedna od igara o kojima se najviše priča u svijetu gejminga, a neki fanovi vjeruju da su vidjeli hintove i tizere od...