Vijesti/Najnovije
01.02.2023.

Sony tizuje God Of War vesti sa Kratos sekirom u Londonu

Šta li nas očekuje?

Ogromna replika Kratos/ove sjekire iz God of War Ragnarok se pojavila u Londonu, zadirkujući neke vijesti za mogući DLC.

Instalacija je bila dio kompanije Sony "Live from PS5" događaja. Levijatan sjekira je postavljena zajedno sa Sony lažnim policijskim kordonom i novinarskom ekipom. Nije jasno čemu pomaže ovaj štos, iako je moguće da tako dramatična reklamna kampanja znači da su neke prilično velike vijesti o Bogu rata na putu.  

Kao što možete vidjeti na slikama koje je podijelio PlayStation UK, sekira je smješno detaljna. Ne samo da je prave veličine da se Kratos može zaljuljati, već se čini da na nekim mjestima čak i svijetli. Trenutno nije jasno zašto je PlayStation postavio tako glomazan i vrlo vjerovatno skup rekvizit na ulicama Londona. Međutim, ako je nešto poput trejlera za lansiranje uživo sa PS5, moguće je da nagovještava predstojeću najavu za fanove God of War.  

Očigledni odgovor je da ovo zadirkuje budući DLC, čak i ako nije prošlo toliko dugo od kada je igra prvobitno lansirana. Najposvjećeniji fanovi bi sigurno projurili kroz Raganrok u ovom trenutku, tako da je prošlo dovoljno vremena da im se da nešto drugo za šta da se pozabave. Naravno, takođe je moguće da je jedina svrha rekvizita da se više pogleda na PlayStation brend, prebacujući još neke PS5 u UK posebno.

Ipak, kako je primjećeno na trejleru uživo sa PS5, neke nove najave će biti prosute svuda. Čini se da se zadirkuje nova igra Uncharted, koja priča priču o ćerki Nathana Drakea. Ništa nije zvanično potvrđeno, ali je teško zamisliti na šta je još trejler nagovještavao.

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov