Vijesti/Najnovije
04.02.2023.

SEA DPC ekipa optužena za varanje!

Desilo se tokom Lunar New Year 2023 turnira

Tim Flow, koji se takmiči u drugoj diviziji SEA DPC lige, optužen je za varanje u meču protiv još jedne ekipe, SPAWN, tokom Lunar New Year 2023 turnira. Pogledajte klip i presudite sami! Flow je uspio da uzme pobjedu na prvoj mapi, ali je imao prilično loš početak na drugoj, sve do 12. minuta, kada su se dogodili neki prilično sumnjivi plejevi. Timbersaw iz protivničke ekipe se našao u nezgodnoj situaciji, gdje je pokušao da pobjegne od Batridera, koga je igrao midlejner Flow ekipe. Čak i uz pomoć Miraninog ultija, Timber nije uspio da se izvuče – Batrider ga je pronašao i pratio u stopu, bez i jednog invis detection itema. U drugom klipu, Batrider je pronašao protivničku Nagu koja se prethodno sakrila u šumi, čak i sa promašenim scanom njegove ekipe. Iako ovi plejevi na prvi pogled djeluju prilično impresivno, teško je ne posumnjati da je Batrider varao. Ovim sumnjama u prilog idu ranije optužbe koje su bile upućene četvorici igrača iz Flow ekipe, dok su nastupali za tim Summit Gaming. Šta vi mislite, da li je tim Flow varao?  

Više eSport vesti na www.rur.rs.

Slični članci

13.
May.
2024.
Vijesti/Najnovije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...