Vijesti/Najnovije
21.08.2020.

The Flash - Ben Aflek će biti Batman

Nekako je lepo videti ga opet u ovoj ulozi

Jedna od glavnih vesti u svetu filma ovih dana je povratak Ben Afleka u odelu Batman-a. Iako će Robert Patison imati glavnu ulogu u novom filmu o ovom junaku iz stripa, Ben će svoje odelo obući u novom filmu The Flash!

The Vanity Fair  je prvi objavio vest da je ovaj glumac koji je bio Batman u Batman v Superman i Justice League ponovo biti Brus Vejn. 

Interesantno je da će se i Majkl Kiton pojaviti u ovom filmu a poznato je da je i on bio ovaj super heroj u filmovima Tim Bartona.

Endi Muščeti je preuzeo kormilo produkcije ovog filma nakon više timova i režisera koji su tu bili od početka. The Flash će biti samostalna priča bazirana na vremenu iz 2011 Flashpoint iz DC Comics.

Ono što je interesantno je priča. Kako bi sprečio ubistvo svoje majke, Brus se "igra" sa vremenom i stvara alternativnu budućnost u kome omas Vejn posaje Baman nakon smrti svog sina a Marta posaje The Jocker. Pretpostavlja se da će se priča donekle razlikovati od stripa ali to ćemo saznati ovog vikenda kada sve bude objavljeno na DC Fandom eventu.

U svakom slučaju, čeka nas interesanan film.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4091
PS4 Lego Batman 3 - Beyond Gotham
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Veličina
Nova
19 ,99 EUR
Korišćena
19 ,99 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov