Vijesti/Najnovije
07.03.2023.

Veliko iznenađenje: WB potvrdio da Mortal Kombat 12 izlazi ove godine!

Developeri nijesu otkrili nikakve detalje o igri

Na potpuno iznenađenje fanova borilačkih igara, Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!

Vijesti o ne samo Mortal Kombat 12, već i novoj Suicide Squad: Kill the Justice League igri saznali smo iz finanasijskog izvještaja za 2022. godinu, koji je objavio Warner Bros. Discovery.

 

Nakon što je NetherRealm u junu 2021. godine potvrdio da više neće izdavati DLC sadržaj za MK11, krenule su da kruže glasine o naslovima na kojima studio trenutno radi – MK12 ili Injustice 3. Međutim, pošto nijesmo dobili nikakve informacije o narednom MK nastavku na The Game Awards prošlog decembra, fanovi nijesu imali prevelika očekivanja.

Ipak, sinoć smo saznali da NetherRealm i te kako radi na MK12, i da bi igra trebalo da izađe u fiskalnoj 2023. godini. Iako developeri nijesu otkrili nikakve detalje o igri, vjerujemo da ćemo saznati više na ovogodišnjoj E3 manifestaciji ili Summer Games festivalu. Ko zna, možda će esportisti na EVO 2023 dobiti priliku da zaigraju demo uživo!

 

Moramo da istaknemo da postoji šansa da Mortal Kombat 12 ipak izađe 2024. godine, pošto se 4. kvartal fiskalne 2023. godine tehnički završava 31. marta 2024. godine.

U svakom slučaju, očekujemo nove vijesti o igri u narednih nekoliko mjeseci, kao i zvanični datum izlaska.

 

Više e sport vesti na www.rur.rs

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama