Vijesti/Najnovije
09.05.2023.

HOGWARTS LEGACY JE SREDIO JEDAN IRITIRAJUĆI PROBLEM

Hogwarts Legacy je doživeo ogroman uspjeh od svog prvog lansiranja u februaru (podsjećamo da ih ima 3 u zavisnosti od platforme), ali uprkos tome, programer igre je bio veoma tih. Ova tišina je konačno prekinuta u vidu masovnog ažuriranja koje je donijelo gomilu ispravki grešaka i promjena optimizacije.

Pored velikih promjena kao što je uvođenje režima arahnofobije, fanovi sada počinju da primećuju još jednu promjenu koja je neko vrijeme bila neprimjećena.

Ignatia Wildsmith sada ima nove dijaloge kada igrači prvi put otkriju lokaciju Floo Flame, što je dobra promjena koju igrači hvale. Za one koji su možda tek nedavno uskočili u Hogwarts Legacy, Ignatia Wildsmith je pronalazač Floo Powder-a, a njena statua je prisutna na svakoj lokaciji za brzo putovanje u igri. Kada je prvi put pokrenut, igrači su morali da se suoče sa naizgled beskonačnom nizom ponovljenih dijaloga Ignatie svaki put kada bi čak i hodali blizu lokacije Floo Powder, ali je njena učestalost dijaloga smanjena u ovom ažuriranju.

Sa ovim većim ažuriranjem, Ignatia Wildsmith ima jedinstvene dijaloge koji igrači mogu čuti svaki put kada otkriju novu lokaciju. Ovo ne samo da pomaže da se njene linije dijaloga učine interesantnijim jer su veoma brzo znale da dosade, već i zapravo pruža neke dodatne informacije igračima o određenim oblastima. Na primer, kada prvi put otkrijete Cragcroft, Ignatia će dati komentar i reći igraču da pazi na Gospodara obale Lord of the Shore, što se odnosi na suđenje u San Bakaru gde se igrači moraju suočiti sa Graphornom pod tim imenom.

Još jedan primjer ovoga je kada igrači prvi put otkriju Kinbridžovu Floo Flame lokaciju.

Ignatia prvo govori o tome koliko je oduševljena zaseokom, ali onda nastavlja pa kaže igraču da se "zadrži na [svojim] dragocjenostima," "hang onto [their] valuables,"što implicira da to možda nije najbezbednije područje. Verovali ili ne, sve ove linije dijaloga su bile u fajlovima igre od lansiranja, samo što su mnoge od njih bile neiskorišćene. U ovom trenutku je nejasno zašto je to na kraju bio slučaj, ali barem novi igrači Hogwarts Legacy na PS4 i Xbox. Oni će dobiti priliku da iskuse sve ove redove dijaloga od prvog dana.

Možda će biti više isečenog sadržaja u Hogwarts Legacy koji će biti dodat u igru u budućim ažuriranjima.

Igrači će samo morati da paze na to. Iako je šteta možda već učinjena u slučaju Ignatia Wildsmith, koja se dugo smatrala jednim od najdosadnijih likova u igri, i sigurno je da će igrači bez sumnje pozdraviti više ovakvih promjena u budućnosti.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspješnije izdanje u istoriji kompanije.
16.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Iznenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
16.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.
15.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte cijelo iskustvo.
11.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
WWE 2K23 najavljuje da će predstaviti svoj prvi besplatni dodatni Superstar koji se može igrati nakon sljedećeg izdanja ažuriranja.
09.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Igra umije da bude zaraznija od zombi virusa, pa je važno biti na oprezu.
29.
Apr.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hit igra je hit igra, ali svaka ima svoje nedostatke na kojima bi trebalo raditi. U posljednje vrijeme igrači širom svijeta sve više komentari&...
27.
Apr.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ljubav iz djetinjstva pretočena u savršenu igru
25.
Apr.
2023.
Vijesti/Najnovije
Od svega po malo a da ne dosadi