Vijesti/Najnovije
09.05.2023.

HOGWARTS LEGACY JE SREDIO JEDAN IRITIRAJUĆI PROBLEM

Hogwarts Legacy je doživeo ogroman uspjeh od svog prvog lansiranja u februaru (podsjećamo da ih ima 3 u zavisnosti od platforme), ali uprkos tome, programer igre je bio veoma tih. Ova tišina je konačno prekinuta u vidu masovnog ažuriranja koje je donijelo gomilu ispravki grešaka i promjena optimizacije.

Pored velikih promjena kao što je uvođenje režima arahnofobije, fanovi sada počinju da primećuju još jednu promjenu koja je neko vrijeme bila neprimjećena.

Ignatia Wildsmith sada ima nove dijaloge kada igrači prvi put otkriju lokaciju Floo Flame, što je dobra promjena koju igrači hvale. Za one koji su možda tek nedavno uskočili u Hogwarts Legacy, Ignatia Wildsmith je pronalazač Floo Powder-a, a njena statua je prisutna na svakoj lokaciji za brzo putovanje u igri. Kada je prvi put pokrenut, igrači su morali da se suoče sa naizgled beskonačnom nizom ponovljenih dijaloga Ignatie svaki put kada bi čak i hodali blizu lokacije Floo Powder, ali je njena učestalost dijaloga smanjena u ovom ažuriranju.

Sa ovim većim ažuriranjem, Ignatia Wildsmith ima jedinstvene dijaloge koji igrači mogu čuti svaki put kada otkriju novu lokaciju. Ovo ne samo da pomaže da se njene linije dijaloga učine interesantnijim jer su veoma brzo znale da dosade, već i zapravo pruža neke dodatne informacije igračima o određenim oblastima. Na primer, kada prvi put otkrijete Cragcroft, Ignatia će dati komentar i reći igraču da pazi na Gospodara obale Lord of the Shore, što se odnosi na suđenje u San Bakaru gde se igrači moraju suočiti sa Graphornom pod tim imenom.

Još jedan primjer ovoga je kada igrači prvi put otkriju Kinbridžovu Floo Flame lokaciju.

Ignatia prvo govori o tome koliko je oduševljena zaseokom, ali onda nastavlja pa kaže igraču da se "zadrži na [svojim] dragocjenostima," "hang onto [their] valuables,"što implicira da to možda nije najbezbednije područje. Verovali ili ne, sve ove linije dijaloga su bile u fajlovima igre od lansiranja, samo što su mnoge od njih bile neiskorišćene. U ovom trenutku je nejasno zašto je to na kraju bio slučaj, ali barem novi igrači Hogwarts Legacy na PS4 i Xbox. Oni će dobiti priliku da iskuse sve ove redove dijaloga od prvog dana.

Možda će biti više isečenog sadržaja u Hogwarts Legacy koji će biti dodat u igru u budućim ažuriranjima.

Igrači će samo morati da paze na to. Iako je šteta možda već učinjena u slučaju Ignatia Wildsmith, koja se dugo smatrala jednim od najdosadnijih likova u igri, i sigurno je da će igrači bez sumnje pozdraviti više ovakvih promjena u budućnosti.

 

Slični članci

21.
Feb.
2024.
Vijesti/Najnovije
U ovoj trenutnoj eri igara, kada izdavači i AAA programeri izbjegavaju rizik sa strategijom licenciranih igara, remastera i nastavaka, novi IP je zaista nov ...
17.
Feb.
2024.
Vijesti/Najnovije
Glavni glumac franšize John Wick, Kianu Reeves, odao je priznanje pokojnom kolegi Lensu Rediku i izjavio da je on natjerao ljude da se zaljube u naslovi&...
13.
Feb.
2024.
Vijesti/Najnovije
CD Projekt RED je nedavno ponudio unapređenja o ažuriranju Cyberpunk 2077, uz još jednu rundu korekcije grešaka u ovom fantastičnom naslov...