Vijesti/Najnovije
11.05.2023.

WWE 2K23 dodaje besplatne DLC likove

2K radi punom parom

WWE 2K23 je upravo najavio da će besplatno dodati potpuno igriv lik! 

Igra je izašla u martu 2023. godine i od tada je nastavila da uvodi ogromna poboljšanja igre putem raznih zakrpa i ažuriranja, na radost mnogih fanova. Dok WWE 2K23 ima ogroman početni spisak, tizovanje o besplatnom patch-u novih Superstars već izaziva uzbuđenje, posebno kod onih koji žele da vide neka imena koja su se vratila u kompaniju.

Trenutno, MyFaction WWE 2K23 sadrži mnogo jedinstvenih Superstars koje se ne mogu igrati u drugim režimima. Prošlogodišnja igra je imala ekskluzivni lik, The Godfather, samo u tom modu. Iako su fanovi i moderi pronašli način da upload-uju pomenute likove preko Community Creations, oni se i dalje nekako ne osjećaju kompletno jer im nedostaje nekoliko sredstava koja ne postoje u igri. Međutim, hajp oko ovih Superstars znači da nove Superstars koje se mogu igrati izazivaju uzbuđenje mnogih fanova zbog mogućnosti da koriste nove članove sa spiska.

 


 

Prema Twitter nalogu WWE 2K23, WWE Superstar Mia Yim će biti zvanično dodata igri nakon sljedećeg zvaničnog ažuriranja. Ovo stiže odmah nakon nedavne zakrpe u kojoj je WWE 2K23 moder pronašao nekoliko skrivenih modela koji uključuju i Candice LeRae. Vratila se u WWE kasnije pa nije mogla da bude dodata na zvanični spisak, i zato nije bila uključena ove godine. Njeno posljednje pojavljivanje je bilo u WWE 2K22, kao RECKONING i Mia Yim. Po izgledu snimka, čini se da je njen prethodni model korišćen za ovogodišnje izdanje.

WWE 2K23 možda zadirkuje još superzvezda koje će biti dodate pošto je producent igre WWE Games Associate, Bryan Williams, izjavio da 2K planira da popravi neke besplatne dodatke na spisku. On je nedavno intervjuisan za The Pro Wrestling Shoot Podcast, i tada je govorio o predstojećem DLC-u i gore pomenutim besplatnim dodacima. Iako nije otkrio više informacija, činjenica da je WWE 2K23 tim najavio Yim dodatak, dokazala je da su njegove izjave tačne.

Sa bogatim i robusnim kreatorom prilagođenih likova, i WWE 2K23 Season Pass DLC koji uskoro dolazi, izgleda da igra pruža široku lepezu likova koji se mogu izabrati a koji će omogućiti igračima da imaju više opcija u igri . Planirana stalna podrška razvojnog tima 2K23 zvuči dobro jer će to pomoći da se stvori zdrav odnos sa potrošačima.

Igrači će možda ponovo steći vjeru da će 2K tim stalno poboljšavati iskustvo za one koji su zabrinuti kada je pitanju dugovječnost igre.

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov