Vijesti/Najnovije
16.05.2023.

Strašan 6 jun

Neočekivan dan za ljubitelje horora

OK! Svi znamo da 6. juna stiže DOOM ali sada imamo informacije o još nekim strašnim igrama.

Nedavna odlaganja objavljivanja igara postavilo je 6. jun kao dan koji treba da sa nestrpljenjem očekuju ljubitelji horor žanra. Iako se jun tradicionalno ne povezuje sa hororima, čini se da će fanovi imati čemu da se raduju u sljedećem mjesecu.  Iako će 6. jun posebno biti jak dan za ljubitelje horor žanra, postoji još toga čemu se gejmeri mogu nadati u junu.

Što se video igara tiče, nova igra Layers of Fear je zakazana za nejasan datum u junu 2023., dok horor film Stivena Kinga The Boogeyman dolazi u bioskope 2. juna. Pored toga, dobro recenzirana horor komedija The Blackening će se pojaviti 16. juna. Naznake su da ćemo pamtiti ovaj 6.jun.

6. juna biće predstavljeni i Amnesia: The Bunker i Diablo 4.

Za neupućene, Amnesia: The Bunker je čista horor igra kompanije Frictional Games. Ima igrače koji istražuju poluotvoreni svet ispunjen nezamislivim užasima i zagonetkama fizike koje pomućuju um. Prvobitno je planirano da igra bude lansirana u maju, ali njen datum izlaska je pomjeren na 6. jun. Rekord Amnesia govori sam za sebe, a velike su šanse da će Amnesia: The Bunker biti još jedna visokokvalitetna igra u omiljenoj horor seriji.

Diablo 4 nije horor igra u smislu da pokušava da uplaši igrače, ali ne može se poreći da je igra prožeta u velikoj meri elementima horora. Diablo 4 ima igrače koji ubijaju masovne horde grotesknih čudovišta i sadrži sve vrste uvrnutih priča koje će utjerati strah i naterati igrače da se naježe. Na osnovu beta verzije, čini se da Diablo 4 prihvata horor čak i više od svojih prethodnika, iako fanovi još uvijek nemaju potpunu sliku o tome šta će sve mračna fantasy igra imati u ponudi. Da li Diablo 4 ima dovoljno elemenata žanra da se zadrži na radaru igrača, možete provjeriti ako učestvujete u najnovijoj beta verziji igre, koja traje do 14. maja.

Šta je Vaš izbor, Amnesia ili Diablo?

 

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov