Vijesti/Najnovije
16.05.2023.

Strašan 6 jun

Neočekivan dan za ljubitelje horora

OK! Svi znamo da 6. juna stiže DOOM ali sada imamo informacije o još nekim strašnim igrama.

Nedavna odlaganja objavljivanja igara postavilo je 6. jun kao dan koji treba da sa nestrpljenjem očekuju ljubitelji horor žanra. Iako se jun tradicionalno ne povezuje sa hororima, čini se da će fanovi imati čemu da se raduju u sljedećem mjesecu.  Iako će 6. jun posebno biti jak dan za ljubitelje horor žanra, postoji još toga čemu se gejmeri mogu nadati u junu.

Što se video igara tiče, nova igra Layers of Fear je zakazana za nejasan datum u junu 2023., dok horor film Stivena Kinga The Boogeyman dolazi u bioskope 2. juna. Pored toga, dobro recenzirana horor komedija The Blackening će se pojaviti 16. juna. Naznake su da ćemo pamtiti ovaj 6.jun.

6. juna biće predstavljeni i Amnesia: The Bunker i Diablo 4.

Za neupućene, Amnesia: The Bunker je čista horor igra kompanije Frictional Games. Ima igrače koji istražuju poluotvoreni svet ispunjen nezamislivim užasima i zagonetkama fizike koje pomućuju um. Prvobitno je planirano da igra bude lansirana u maju, ali njen datum izlaska je pomjeren na 6. jun. Rekord Amnesia govori sam za sebe, a velike su šanse da će Amnesia: The Bunker biti još jedna visokokvalitetna igra u omiljenoj horor seriji.

Diablo 4 nije horor igra u smislu da pokušava da uplaši igrače, ali ne može se poreći da je igra prožeta u velikoj meri elementima horora. Diablo 4 ima igrače koji ubijaju masovne horde grotesknih čudovišta i sadrži sve vrste uvrnutih priča koje će utjerati strah i naterati igrače da se naježe. Na osnovu beta verzije, čini se da Diablo 4 prihvata horor čak i više od svojih prethodnika, iako fanovi još uvijek nemaju potpunu sliku o tome šta će sve mračna fantasy igra imati u ponudi. Da li Diablo 4 ima dovoljno elemenata žanra da se zadrži na radaru igrača, možete provjeriti ako učestvujete u najnovijoj beta verziji igre, koja traje do 14. maja.

Šta je Vaš izbor, Amnesia ili Diablo?

 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspješnije izdanje u istoriji kompanije.
16.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.
15.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte cijelo iskustvo.
11.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
WWE 2K23 najavljuje da će predstaviti svoj prvi besplatni dodatni Superstar koji se može igrati nakon sljedećeg izdanja ažuriranja.
09.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Igra umije da bude zaraznija od zombi virusa, pa je važno biti na oprezu.
09.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Najnovije ažuriranje Hogwarts Legacy uglavnom se fokusira na ispravke grešaka, ali je jedna mala promjena pohvaljena od strane obožavalaca koji su je ...
29.
Apr.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hit igra je hit igra, ali svaka ima svoje nedostatke na kojima bi trebalo raditi. U posljednje vrijeme igrači širom svijeta sve više komentari&...
27.
Apr.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ljubav iz djetinjstva pretočena u savršenu igru
25.
Apr.
2023.
Vijesti/Najnovije
Od svega po malo a da ne dosadi