Vijesti/Najnovije
22.06.2023.

Rockstar reaguje na masivni problem GTA Online

Nestaju vozila!

Malo curenja, malo gličeva ali bitno da se Rockstar spominje.

Sada je Rockstar objavio izjavu u kojoj uvjerava igrače da istražuje grešku u Grand Theft Auto Online koja je dovela do toga da vozila igrača budu u opasnosti da budu trajno izgubljena iz njihovih zaliha. Greška je povezana sa polisama osiguranja za vozila, a počela je da se prijavljuje nakon implementacije ažuriranja San Andreas Mercenaries.  

U Grand Theft Auto Online igrači mogu da kupe vozila od carine Los Santosa. Međutim, jedna od najvažnijih transakcija u igri je dodavanje polise osiguranja za kupljena vozila. Ovo osiguranje omogućava igračima da povrate svoja vozila ako budu uništena iz bilo kog razloga. Ova politika postaje sve prisutnija za vozila veće vrednosti u igri jer bi njihov gubitak značio da će veliki broj igrača izgubiti mnogo novca.

 


 

Greška u Grand Theft Auto Online koja je uvedena tokom ažuriranja San Andreas Mercenaries izbrisala je igračima polise osiguranja, a to je rezultiralo trajnim brisanjem vozila iz njihovih zaliha. Nije trebalo dugo da entuzijasti automobila visoke vrednosti počnu da prijavljuju Rockstar-u da gube svoja vredna vozila, a neke od procenjenih vrednosti idu i do 8 miliona dolara u igrici.

Da bude jasnije, 10 miliona Shark Card koštala bi 99,99 dolara u stvarnoj valuti. Iako se gotovina u Grand Theft Auto Online i dalje može zaraditi na različite načine, to je i dalje veoma značajan gubitak. Očekivano, Rockstar je počeo da istražuje problem.

Gigant je izjavio da su svjesni problema u vezi sa osiguranjem u Grand Theft Auto Online i da radi na načinu da se problem riješi. U međuvremenu, igrači su prijavili da im je kupovina vozila vraćena nakon što su predali karte za podršku. Ovo bi moglo da bude loše na kraju za neke igrače koji su možda trajno izgubili vozila zbog ove greške koja je slučajno takođe bila dio liste vozila koja su uklonjena iz prodavnica Grand Theft Auto Online nakon najnovijeg ažuriranja.

Dok Rockstar traži rješenje za ovaj problem, možda bi bilo najbolje da ta veoma vrijedna vozila kao što je Dubsta za sada sklonite. Igrači Grand Theft Auto Online takođe su izvjestili da će vozila uskladištena u Centru za mobilne operacije nestati, ali Rockstar je brzo objavio rješenje za problem u pozadini. Kao takvi, igrači mogu videti jednako brzo rješenje za grešku u osiguranju.

I na kraju, čak i u igrama imamo probleme kao i u pravom životu, samo što smo sigurni da će to RockStar mnogo brže riješiti.

GTA Online nedjeljni Update (jun 2023)

Danas u 12h po našem vremenu ćemo imati novi update za GTA Online.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...