Vijesti/Najnovije
10.07.2023.

Diablo 4 - šta nam donosi Sezona 1?

Spremite se za novu sezonu na vrijeme!

Diablo 4 prva sezone će se zvati Season of the Malignant  donosi sa sobom nove Legendarne Aspekte, Unikate i mehanike koje će promijeniti igru. Sa najavljivanjem nove klase Blood Knight za Diablo Immortal, Blizzard se fokusirao na Diablo 4 u najnovijem strimu razvojnog tima, potvrdivši datum izlaska, temu i sadržaj koji dolazi u prvoj sezoni Diablo 4.

Kada počinje prva Diablo 4 sezona?

Sezona Malignosti kreće 20. jula i igrači Diablo 4 će moći da uživaju u obimnoj sezonskoj priči, uz nove mehanike koje uz nju dolaze. Iako zajednica nije baš bila oduševljena soketima (sockets) u Diablo 4, nova sezona donosi Malignant Hearts, koja se mogu najbolje opisati kao Diablo 4 verzija legendarnih dragulja iz Reaper of Souls-a. Maligna Srca će biti glavni element Sezone 1, a igrači će moći da ih stave u nakit (prstenje i ogrlice) kako bi dobili moćne bonuse.

Za razliku od legendarnih dragulja, Maligna Srca ne mogu se ukloniti, ali ih je moguće zamijeniti. Sezona dolazi sa 32 različita Maligna Srca koja drastičnu utiču na vaš način igre i jačinu likova. Igrači će moći da sakupljaju određena Maligna Srca putem Malignant Tunnels koji se nalaze širom otvorenog svijeta u Diablo 4, pored toga, neprijatelji sa oznakom Malignosti imaju šansu da ih ispuste, tako da se spremite za nov grajnd.

Maligna Srca i Zaraženi predmeti (nakit u koji možete staviti Srca) padaće samo za igrače koji završe kampanju sa barem jednim likom, tako da ako još niste završili sjajnu kampanju, evo motivacije da sve završite do 20. jula. Battle Pass za Diablo 4 će imati 27 besplatnih nivoa koji će davati materijale i kozmetičke predmete (koji se mogu koristiti za sve klase), dok će premijum nivoi davati samo dodatnu kozmetiku.

Helltides u Diablo 4 će takođe dobiti značajno unapređenje, Unikati će sada imati šansu da ispadnu iz Helltide sanduka. Iako Maligna Srca zvuče uzbudljivo na papiru, igrači nisu previše oduševljeni činjenicom da su ograničena samo na Zaražene predmete, umjesto da budu ograničena na bilo koji nakit. Razvojni tim je izjavio da, ukoliko zajednica uživa u sezonskoj mehanici, ona bi mogla da se nađe i u Eternal Realm Diablo 4.

 

Diablo 4 je dostupan za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...