Vijesti/Najnovije
19.07.2023.

NBA 2K24 nam stiže!

Razočarenje za PC igrače

Visual Concepts i 2K Games su otkrili detalje o predstojećoj NBA 2K igri, i kako vidimo, mnoge gejmere očekuje novo razočarenje! Kao ni u prethodne tri igre, NBA 2K24 izdanje za PC neće biti "next-gen"!

Nekako je svima prvo iznenađenje bio izbor igrača za naslovnu stranu. Jokiću se nikako ne pridaje pažnja koju je zaslužio a svi oni koji su bili sigurni da će ga vidjeti, možda će neko sjledeće izdanje nešto promjeniti.

Sada nam stiže unapređena grafika, poboljšan gejmplej i mogućnost igranja sa korisnicima drugih konzola, i još dosta drugih mogućnosti. Na žalost, gejmeri košarkaši to na računarima neće vidjeti. 2K24 stiže na PlayStation 5 i Xbox Series S/X, ali i na switch sa standardnom verzijom. Čini se da je najveće unapređenje ProPLAY, za koje se tvrdi da će donijeti "generacijski skok" u kvalitetu animacija i pokreta, tako što će "koristiti prave NBA snimke sa utakmica u gejmpleju".

Ovo je četvrta godina za redom da se PC igrači ovako nepošteno tretiraju!

Postoje razlozi za to, to je neosporno, a kada promjene konačno i za njih stignu, pitanje je šta će morati da imaju u svojim računarima i koliko će ih upgrade koštati.

Igra je tek najavljena za 8. septembar pa informacije i vijesti tek kreću!

 

 

Materijal T2

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...