Vijesti/Najnovije
24.07.2023.

Elon Musk igra Diablo 4

On nikada neće umreti

Nekada je svaka objava koju Elon Musk objavi o nekom proizvodu, platformi ili čak i filmu značilo dodatni novac onima o kojima govori. Vrijeme je pokazalo da nije baš sve što objavi i ono što može donijeti novac, a sebe je nekako najviše porazio sa svim promjenama koje uvodi na platformi Twitter.

Pored noviteta koje o Twitter-u objavljuje, ili ljudi komentarišu, vlasnik platforme Elon Musk je upravo otkrio navodno ime svog lika u Diablo 4. Saznanje da vlasnik platforme društvenih medija igra istu igru kao i veliki broj gejmera širom svijeta vjerovatno će imati pomiješane reakcije unutar gejming Diablozajednice. Twitter i Diablo 4 imali su nekoliko teških meseci, uprkos tome što su oba još uvijek pod pokroviteljstvom njihovih zajednica.

Diablo 4 je nedavno započeo prvu sezonu i dosta igrača je imalo mnogo negativnih povratnih informacija o promjenama koje je donijelo novi sadržaj. S druge strane, Musk je upravo najavio veliku tranziciju za Tvitter, među kojima su i njegov iznenadni rebrending i promjena logotipa. Sada, kada je Musk otkrio da je on zapravo Diablo 4 igrač, vjerovatno će doći i do nekih povratnih informacija i kritika iz zajednice igara.

 


 

Odgovarajući na poziv na Twitter Spaces čiji je domaćin korisnik greg, ili greg16676935420, Mask je podijelio ime svog Diablo 4 lika dok je govorio o promjenama koje su napravljene na Twitter logotipu. Ko-voditelj događaja Whole Mars Catalog je pitao Maska o tranziciji logotipa kada je vlasnik platforme odgovorio da su oni zapravo igrali akcioni RPG tokom Twitter Spaces-a. U posljednjem dijelu intervjua, Musk je rekao da je njihov lik u igrici nazvan „Nikad neću umreti“" "I Will Never Die."

Musk nije precizirao koju specifičnu Diablo 4 klasu ili verziju koriste niti da li su igrali na regularnim ili hardcore serverima. Međutim, Musk je govorio o nekim od svojih sklonosti i želja u igricama. Musk je otkrio da je na Steam-u od početka platforme, iako, naravno, nije podijelio svoje korisničko ime kao odgovor na pitanje domaćina. Očigledno, on takođe preferira pucačine u prvom licu ili strateške naslove u realnom vremenu, dok kaže da nije bilo potrebno mnogo vještine da bi se igrao Diablo 4, za razliku od drugih naslova kao što je League of Legends. Domaćini su rekli da bi Musk u jednom trenutku trebalo da strimuje Diablo 4, ali on nije izgledao ni malo zainteresovan. Međutim, rekao je da je završio cijeli Halo Infinite na Legendary težini, i to je nešto što bi vjerovatno strimovao, ako bi to odlučio.

Igrači sada znaju kako mogu da potraže Musk-a u Diablo 4 igri, ili da provjere da li je bio iskren i da li postoji i igra.

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...