Vijesti/Najnovije
26.07.2023.

Co-Op u avgustu

Igranje sa prijateljima je TOP!

Gledamo mi liste igara koje se svakoga dana najavljuju i dodaju na listu onih koje očekujemo do kraja 2023. godine, i primjetimo jedno.. avgust je definitivno namjenjen onima koji vole co-op igre!

Co-op ostaje velika prodajna tačka za mnoge igre. Novi naslovi koji se stalno objavljuju a koji nude lokalnu zajedničku, onlajn saradnju ili kombinaciju ova dva se sve više najavljuju. 2023. je već donijela neke značajne nove kooperativne igre koje su izašle na scenu, a još dosta ih je na putu. Na primjer, Diablo 4 je izašao u junu sa predobrim kritikama, dok je Soulslike Remnant 2 na putu sa sopstvenim brendom kooperativne akcije.

O nekim igrama, kao što je baldurs Gate 3 i opcijama koje do sada nismo imali u igrama smo pisali. Ali hajde da vidimo šta nas još očekuje. Podsjetnik za tekst pod naslovom Baldur's Gate 3 i ljubav sa medvedom.

  • Baldur's Gate 3 - 3. avgust
  • Atlas Fallen - 10. avgust
  • Hammerwatch 2 - 15. avgust
  • Moving Out 2 - 15. avgust
  • Vampire Survivors - 17. avgust
  • Samba de Amigo: Party Central - 29. avgust
  • Trine 5 - 31. avgust

 

Trine 5 – Official Game Site

Kada je riječ o novim kooperativnim igrama za avgust 2023., ona koja prednjači u paketu je prilično lako Baldur's Gate 3. Hype za Baldur's Gate 3 su na nevjerovatno visokom nivou i pomaže dosta to što se igra može igrati kao co-op. Baldur's Gate 3 dobija dodatne poene jer nudi ne samo standardnu saradnju na mreži, već i lokalne opcije saradnje. Uzimajući u obzir samu veličinu BG 3, njena zajednička podrška je impresivna. Izuzimajući bilo kakve nepredviđene bagove, lako je vidjeti kako Baldur's Gate 3 može biti ne samo jedna od najboljih kooperativnih igara 2023, već i jedna od najboljih igara godine.

PC gejmeri ​​mogu da zaigraju Baldur's Gate 3 3. avgusta, dok će oni na PlayStation 5 morati da sačekaju do 6. septembra. 

Fanovi takođe željno očekuju akcioni RPG Atlas Fallen koji dolazi 10. avgusta i Hammerwatch 2 i to 15. avgusta.

Oni koji traže kooperativno iskustvo u Overcooked stilu takođe mogu da se raduju divljim ludorijama Moving Out 2, opet 15. avgusta.

 

17. avgust je možda najbitniji datum poslije 3 avgusta koji smo već spomenuli. Toga dana nećemo dobiti novu igru ali ćemo dobiti novi dodatak staroj igri, co-op se dodaje igri Vampire Survivors. Ovo je jedna od igara koje su bile iznenađenje prošle godine i neočekivani hit. Igra dobija podršku za 4 igrača za sve plaforme, pa i Switch. Vampire Survivors je već dosta dala kao igra za jednog igrača pa se očekuje da se uzbuđenje samo poveća kada budemo dobili iskustvo za više igrača. 

Nintendo Switch igrači nemaju samo Vampire Survivors za provjeru i igranje, već će se čini nam se ludo zabaviti i sa co-op modom u igri Samba de Amigo: Party Central.

Posljednjeg dana u mjesecu, stiže za igranje na svim platformama Trine 5: A Clockwork Conspiracy kao posljednji naslov u dugotrajnom serijalu. 

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...