Vijesti/Najnovije
26.07.2023.

Call of Duty: Modern Warfare 3 likovanje je potvrđeno

Sledgehammer Games je priznao!

Sledgehammer Games je dao na važnosti informacijama koji je donijelo likovanje ili curenje materijala, a koji je otkrio logo za rimejk  Call of Duty: Modern Warfare 3. The Call of Duty: Modern Warfare 3 logo je objavljen na mrežama 24. jula.

I dok Activision uvijek najavljuje nove Call of Duty igre na proljeće, publisher je počeo da mijenja nešto u ovoj strategiji kada su otkrili Treyarch i Raven Software Call of Duty: Black Ops Cold War na ljeto, u avgustu 2020, samo tri mjeseca prije D1.

Čini se da će likovani rimejk Call of Duty: Modern Warfare 3 imati sličnu marketinšku strategiju jer čekamo da se igra najavi u sljedećih par dana.

 


 

U međuvremenu, Sledgehammer Games, studio za koji se vjeruje da razvija rimejk, naizgled je potvrdio nedavno curenje logotipa Modern Warfare 3 ažuriranjem slike zaglavlja svog zvaničnog Tvitter profila.

Nova grafika i dalje sadrži logo kompanije, ali sa crvenim znakom "E" to izgleda kao da je rimski broj tri okrenut na stranu. U stvari, čini se da je naglašeno slovo identično broju koji se vidi na prethodno procurjelom logotipu Modern Warfare 3. I dok su pamfleti Monster Energy već izgledali prilično legitimno, posebno imajući u vidu dugu istoriju Call of Duty saradnje ovog brenda, ovaj tizer za programere dodaje još više vjerodostojnosti nedavnom curenju informacija.

Call of Duty: Modern Warfare 3 igrači će, čini se, moći da zarade posebne nagrade u igri skeniranjem QR kodova na svojim limenkama pića Monster Energy. Ovakva promocija je u skladu sa onim što se do sada dešavalo sa serijalom, koji je često bio u partnerstvu sa proizvođačima hrane i pića, kao i lancima restorana. Jedan od najnovijih primjera takve saradnje bila je promocija Call of Duty: Modern Warfare 2 Little Caesar, koja je objavljena u oktobru 2022., samo nekoliko nedjelja prije izlaska igre. Prije toga, Call of Duty je bio partner sa svima, od Mountain Deva i Doritosa do Burger Kinga i Pizza Hut.

Monster Beverage Corporation već ima stalnu vezu sa Activision-om, ne samo zato što je njen brend Monster Energy sponzorisao Call of Duty League (CDL) od proljeća 2023. Novoprocurjeli  pamfleti su inspirisali dodatno uvjerenje među fandom obožavaocima da je najava Modern Warfare 3 blizu.

Mi tipujemo na novembar kao neki vremenski rok objave!

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...