Vijesti/Najnovije
27.07.2023.

Mortal Kombat 1 i morbidna mini igra

Curenje na sve strane!

Odbor za rejting igara je upravo pustio neplaniranu informaciju, snimak za novu mini-igru u Mortal Kombat 1 koja uključuje obezglavljenu glavu.

Sljedeći unos u seriji Mortal Kombat bi trebalo da bude objavljen ovog septembra i čini se da donosi mnogo inovacija i ažuriranja u igru. Mortal Kombat 1 će takođe ponovo pokrenuti priču, dajući fanovima novu tačku ulaska u akciju.

Spojleri za Mortal Kombat 1 već izlaze i vjerovatno će ih uslijediti sve više kako se datum lansiranja bliži. Još uvijek ima mnogo toga što znatiželjni gejmeri ​​još ne znaju i neke stvari koje vjerovatno neće biti otkrivene dok igra zvanično ne izađe. Ipak, stalno curenje vijesti i informacija trebalo bi da drži fanove zainteresovane do ove jeseni.

Mortal Kombat 1 is involved in a mini-game, where you kill a decapitated  head - Game News 24

Najnovija informacija koja će oduševiti igrače je o novoj mini igrici koja bi grafičku prirodu serije trebalo da podigne na novi nivo.

Zahvaljujući informacijama koje je objavio Singapurski odbor za ocjenjivanje, fanovi sada znaju da će Mortal Kombat 1 imati mini-igru u kojoj igrači imaju zadatak da unište glavu. Ova aktivnost će se ponekad pojaviti u određenim režimima igre i zajedno sa svim ostalim u seriji po čemu je poznata, opravdala je ocjenu M18 u Singapuru.

Iskreno, ova igra će teško negdje dobiti drugu ocjenu!

Izgleda da curenje ne nudi nikakve druge detalje, tako da će igrači za sada moći samo da spekulišu o tome čije glave mogu da unište ili kako će to da urade. U Mortal Kombatu iz 2011., od igrača se ponekad moglo zahtijevati da unište lobanje kao Reptil u igri „Test Your Strike“ a ovo bi moglo biti nešto slično. Reptil je, u stvari, jedan od dva lika iz Mortal Kombata 1 koje su programeri nedavno tizovali, što znači da bi fanovi uskoro mogli ponovo da lome lobanje ljuskavom nindži.

Nova mini-igra će biti još jedna cool promjena u seriji koju će NetherRealm Studios donijeti sa namjerom da prodrma stvari. Između ponovnog pokretanja priče, nove igre i drugih ažuriranja, poput velikih promjena u Mortal Kombat 1 nindžama, ovaj novi naslov bi mogao da revitalizuje seriju i privuče nove fanove.  

Gejmeri ​​će morati da sačekaju do ovog septembra da saznaju kako Mortal Kombat 1 primjenjuje sve svoje promjene i kako se rangira u seriji. NetherRealm Studios i fanovi se sigurno nadaju hitu, a činjenica da programer radi na uvođenju novih ideja trebalo bi da bude razlog za optimizam. Mnogi igrači će sigurno pažljivo pratiti još vijesti u narednim mjesecima.

Dijelićemo sa Vama sve što saznamo!

 

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...