Vijesti/Najnovije
08.08.2023.

Remnant II - za 4 dana milion!

I nastavlja nesmanjenim intenzitetom

Gearbox Publishing je objavio da je Remnant II prodat u više od milion primeraka za samo četiri dana na PS5, PC-u i Xbox Series X/S.

David Adams iz Gunfire Games-a je prokomentarisao:  

Svima koji su nam pomogli da postignemo ovu nevjerovatnu prekretnicu, hvala vam na nepokolebljivoj podršci. Ovo je bilo višegodišnje putovanje za nas i nijesmo mogli biti srećniji što vidimo fanove kako se tako sjajno zabavljaju uz igru u koju smo uložili srce i dušu.  

U međuvremenu, Gearbox Publishing, Yoom Im je dodao:

Remnant 2 je nadmašio naša očekivanja. Kao komercijalni i kritični hit, nevjerovatno smo ponosni na Gunfire tim i sve ovdje u Gearbox Publishing-u koji su oživjeli ovaj naslov. Koliko god da smo uzbuđeni, nevjerovatno smo zahvalni zajednici Remnant koja je podržala nas i Gunfire tim tokom razvoja. Za nove obožavaoce Remnant-a koji su se pridružili našoj zajednici prošle nedjelje, oduševljeni smo što ste nam se pridružili na ovom putovanju.

 

Da li ste vi krenuli da igrate Remnant 2?

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...