Vijesti/Najnovije
30.09.2023.

Bethesda lansira novu The Elder Scrolls igru

Mobilne igra dobra zarada

The Elder Scrolls: Castles je sada dostupan za preuzimanje na odabranim mobilnim uređajima.

Prva nova The Elder Scrolls igra posljednjih godina, objavljena je odjednom i bez najave, a Bethesda ju je bazirala na izuzetno uspješnoj formuli igranja Fallout Shelter-a.  Neuzimajući u obzir stalno rastuću listu ponovnih izdanja Skyrim-a, posljednji novi unos u dugotrajnoj franšizi koji je lansiran u obliku The Elder Scrolls: Blades početkom 2019. Ta kolekcija avanturističkih iskustava debitovala je sa mlakim prijemom igrača i mješovitim kritikama. Otuda je odmah bilo očigledno da TES: Blades neće moći da dostigne visine Fallout Shelter-a, koji je bio i ostao jak od 2015. godine i ostaje najuspješnija Bethesdina igra ikada u smislu postignuća.  

Posljednji pokušaj studija da napravi još jedan mobilni hit zove se The Elder Scrolls: Castles. Sim za upravljanje se pojavio u Google Play prodavnici krajem septembra, a njegov listing otkriva da je igra trenutno u ranom pristupu. Ova pretpregledna verzija TES: Castles se stoga već može preuzeti na odabranim Android uređajima širom SAD i nekoliko drugih zemalja. Programer tek treba da pruži kompletnu listu podržanih pametnih telefona i tableta, iako 2D vizuelni prikazi igre sugerišu da bi trebalo da radi na većini savremenih uređaja koji obuhvataju svaki cjenovni razred.

Ovaj novi spin-off The Elder Scrolls-a obećava priliku fanovima da izgrade sopstvenu dinastiju. U tom cilju, oni će imati zadatak da izgrade, prošire i nadograde svoje titularne dvorce kao dio petlje igranja koja je prilično kopija Fallout Shelter-a. S obzirom na sličnosti između ova dva, vjerovatno je da je TES: Castles takođe izgrađen na Unity engine, prilično popularnom izboru među mobilnim programerima.  Dok je Fallout Shelter stigao do iOS uređaja mjesecima prije svog Android lansiranja, TES: Castles bi mogao da uradi suprotno, jer se trenutno ne pominje igra u Apple-ovoj App Store-u. Čini se da verzija za rani pristup TES: Castles takođe nije kompatibilna sa Google Play igrama za PC. Obožavaoci koji ne mogu da igraju ovu verziju za pregled TES-a: Castles bi trebalo da se naoružaju strpljenjem u iščekivanju punopravnog izdanja igre, barem ako je Bethesda rekord sa naslovima za mobilne uređaje indikacija. Na primjer, TES: Blades-u je trebalo oko 14 mjeseci da napusti rani pristup, što se konačno dogodilo sredinom 2020. Najslađa Doom igra ikada, Mighty Doom, krčkala se je još duže, provela je skoro dvije godine u ograničenoj beta verziji prije nego što je počela sa igranjem širom svijeta u martu 2023.

Posljednji pokušaj studija da napravi još jedan mobilni hit zove se The Elder Scrolls: Castles. Sim za upravljanje se pojavio u Google Plaiy prodavnici krajem septembra, a njegov listing otkriva da je igra trenutno u ranom pristupu. Ova pretpregledna verzija TES: Castles se stoga već može preuzeti na odabranim Android uređajima širom SAD i nekoliko drugih zemalja. Programer tek treba da pruži kompletnu listu podržanih pametnih telefona i tableta, iako 2D vizuelni prikazi igre sugerišu da bi trebalo da radi na većini savremenih uređaja koji obuhvataju svaki cjenovni razred.

A do tada, provjerite šta sve mi imamo u ponudi kada je u pitanju Elder Scroll!

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...