Vijesti/Najnovije
27.11.2023.

CYBERPUNK 2077 Ultimate Edition stiže!

Upišite 5. decembar u svoje kalendare

Dugo se obećavalo, isto toliko nagađalo a od pre par sati imamo sve informacije koje smo čekali!

CD Projekt Red je napokon najavio datum izlaska svoje igre o kojoj svi sve znamo, pa čak i oni koji je nisu igrali. Petog decembra nam stiže CYBERPUNK 2077 Ultimate Edition.

Ukoliko ima onih koji nijesu čuli nešto o ovoj igri, evo par najbitnijih informacija. Cyberpunk 2077 je igra otvorenog svijeta, akciono-avanturistički RPG, smješten u Night City, megalopolis opsjednut snagom, glamurom i modifikacijom tjela. Igrate kao V, sajberpank plaćenik, i borite se sa najmoćnijim snagama grada u borbi za slavu i opstanak. Ovdje će se stvarati legende. Pitanje je samo, koje će biti vaše?

Ultimate Edition nudi ultimativno iskustvo da uronite u svaku priču koju svijet mračne budućnosti može da ponudi, sa svakim ažuriranjem igre i svim prethodno objavljenim sadržajem u jednom paketu — uključujući hvaljeno proširenje špijunskog trilera Phantom Liberty.

Možete da kreirate svoj Cyberpunk svijet i postanete urbani odmetnik opremljen kibernetičkim poboljšanjima i izgradite svoju legendu na ulicama Noćnog grada. Night City je prepun stvari koje treba uraditi, mjesta koje trena posjetiti i vidjeti, ali i ljudi koje morate upoznati. A na vama je gdje ćete ići, kada i kako ćete tamo stići.Možete da gradite i pišete svoju legendarnu priču. Krenite u smjele avanture i gradite odnose sa nezaboravnim likovima čije sudbine oblikuju izbori koje donosite.

Vi odlučujete kako se priča završava jer Vaši izbori u osnovnoj igri i špijunsko-triler avanturi Phantom Liberty stvaraju isprepletene mreže posljedica, onih koje oblikuju sudbinu likova oko vas, ali i vašu.

Za najbolje postoje pokloni koje trenba da zatraže u igri & digitalne nagrade inspirisane igrama CD PROJEKT RED u okviru programa My Rewards.

Ovdje će se stvarati legende.

Koja će biti Vaša?

Svoj primjerak igre Cyberpunk 2077 Ultimate Edition možete naručiti OVDE.

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...