Vijesti/Najnovije
07.12.2023.

Naruto X boruto Ultimate Ninja Storm Connections

Lijepa proslava 20 godina Naruto serijala

Kada je prvi put otkriveno Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections, ja sam, kao i svaki drugi fan Naruta, ispustio dug, ogorčen uzdah. Nakon godina glasina i čekanja na Ultimate Ninja Storm 5, sljedeći veliki ulazak u seriji nije izgledao ništa drugo do kompilacija prve četiri igre sa nekim manjim dodacima u spisku i malo poboljšanom grafikom.

 

Ali Connections je mnogo više od samo ponovnog izdanja. Uvodi nekoliko značajnih poboljšanja u mehaniku borbe - ovo je najglatkija Ultimate Ninja Storm igra koja je napravljena i dodaje režim Specijalne priče koji je jedna od najupečatljivijih sporednih priča koje je Naruto ikada imao.

 

Ultimate Ninja Storm je već bio najbolji anime 3D borilačka igra, ali, baš kao i druge nenumerisane Storm igre pre njega, Connections pravi neka suptilna poboljšanja. Postoji tona manjih promjena (item-i rade na cooldown umjesto ograničene upotrebe), ali najveće poboljšanje je to što su tilt napadi, koji su nekada bili mučni za korišćenje, sada pretvoreni u drugi jutsu za svakog lika koji zamjenjuje šurikene čakre.

 

Čakra shurikeni su bili skoro beskorisni u originalnim igrama, tako da je njihova zamjena za drugi Jutsu napad fantastična promjena zbog koje se likovi osećaju raznovrsnijim i lakšim za korišćenje. Kombinujte to sa čakrom koja se automatski puni, a igra ohrabruje specijalne pokrete tako da se Connections igra mnogo brže od Ultimate Ninja Storm 4 i više mehanički zadovoljavajuće od bilo koje igre u serijalu.

 

Zajedno sa osvježavanjem mehanike borbe, Connections takođe dodaje deset novih boraca na već masivni spisak Ninja Storm-a, povećavajući ga na 130 likova. Većina novih boraca kao što je Kawaki i nove forme za Naruto, Boruto i Sasuke su sjajne.

 

Koliko god promjene u borbi i spisku bile velike, najbolja stvar koju Ultimate Ninja Storm Connections ima za to je režim Specijalne priče. Ova sporedna priča se fokusira na Boruta i njegove prijatelje i daje nam dugo očekivani revanš između odraslog Naruta i Saskea. Takođe govori ubjedljivu priču o Borutu i ​​njegovom prijateljstvu sa novopridošlom Nanashi, čija je misteriozna prošlost ključni dio scenarija.

 

Nijesam očekivao previše od režima osim što sam vidio kako se Naruto i Sasuke bore u najjačoj formi, ali sam bio iznenađen koliko ima u kampanji od šest sati i koliko me je potreslo kada sam video Boruta kako se bori za svoje novo prijateljstvo.

Jedina stvar koja koči ovu sporednu priču je da nema mnogo toga osim borbe i gledanja setova, jer nema avanturističkog djela kao što je bilo u prethodnim igrama Storm. Istraživao sam virtuelne verzije Konohe više nego svoj rodni grad.

 

Izvan novog režima priče, Connections-ov drugi veliki deo sadržaja za jednog igrača je režim istorije, koji vam omogućava da prepričate Narutovu priču i ponovite neke od najvećih bitaka od prve Ultimate Ninja Storm do četvrte. Iako je lijepo proći kroz najznačajnije borbe, režim istorije je nešto više od prepričavanja, i to pomalo čudno.

Dok je većina velikih bitaka ovdje, poput finalne borbe Naruta i Sasukea i legendarnog susreta sa Painom, mnoge od najboljih čudno nedostaju, poput duela Ultimate Ninja Storm 3 između Naruta i Sasukea i masivne borbe tima 7 protiv Kaguya. Ako ste iskusni veterinar Storm igara, onda je većinu borbi ovde sjajno vidjeti ponovo.

Iako je režim istorije pomalo razočaravajući, Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections i dalje uspjeva da bude jedan od najboljih u seriji zahvaljujući svom odličnom režimu Specijalne priče i brojnim poboljšanjima mehanike borbe. Ne postoji bolji način da proslavimo Narutovu 20. godišnjicu, i mogu samo da se nadam da Ultimate Ninja Storm ima više da nam pokaže u budućnosti dok Boruto počinje da priča svoju najveću priču do sada.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...