Vijesti/Najnovije
08.12.2023.

Šta treba da uradimo u Animal Crossing: New Horizons u decembru?

Nova Godina kao lajt motiv

Decembar je mjesec koji je podjednako hladan, užurban i u isto vrijeme divan kada ste sa porodicom i u toplini svog doma. Opšte je mišljenje da nijedna igra nije bolja za ovaj period od Animal Crossing: New Horizons. Iako je možda prošlo dosta vremena otkako su neki igrači posjetili svoja ostrva, decembar donosi mnogo razloga da provjerite svoje seljane.  

Uz mnoštvo svečanih događaja i aktivnosti, Animal Crossing nastavlja da čini najljepše doba godine još ljepšim.

Uživajte u snijegu i pravite Sneška

Prije par dana nam je pao prvi snijeg i podsjetio nas na sve zimske čarolije, ali ne i u gradu. Neki od nas baš ne vole snijeg na ulicama. Ali, tokom sezonskog snijega u Animal Crossing, dvije grudve će se pojaviti na zemlji. Kotrljanje ovih sniježnih grudvi zajedno će stvoriti Sneška. Stvaranje savršeno proporcionalnog Snowboy-a može zahtjevati vježbu, ali sve je vrijedno toga.  Savršeno napravljeni Sneško nagrađuju igrače velikom pahuljicom svakog dana, dok se ne istopi, kao i jedinstvenim „uradi sam“ receptom za korišćenje.

Postoji 16 recepata, uključujući Smrznuti luk, Smrznuti stub, Zamrznuti pult i Troslojni snežak - Frozen Arc, Frozen Pillar, Frozen Counter i Three-Tiered Snowperson. Poslednje ažuriranje igre je takođe dodalo Frozen Mini-Snowperson, što je dovoljan podsticaj za veterane da kreiraju svog 16. savršenog Snežaka ako već nijesu.

 

Priredite prazničnu zabavu

Nekako smo svi sentimentalni tokom praznika. Tada je uzbudljivo ponovno se povezati sa prijateljima sa kojima se zbog obaveza nismo dugo vidjeli, a ima li boljeg načina od organizovanja zabave na sniježnom ostrvu?

Za one koji daju sve od sebe u ukrašavanju ostrva, virtuelna posjeta prijatelja iz stvarnog života je odličan način da stvori jedinstvenoi personalizovano iskustvo prazničnog odmora. New Horizons online omogućava da do osam igrača posjete jedno ostrvo u isto vrijeme, što omogućava organizovanje divnih okupljanja za bilo koji praznik.

Za one koji nemaju prijatelje koji igraju Animal Crossing, Harv Island photo studio omogućava da seljani budu pozvani da naprave svečanu fotografiju.

 

Sakupite ukrase

Oni koji nemaju dovoljno kedrovih stabala na svom ostrvu, treba da znaju da je sada idealno vrijeme da počnu da ih sade. Od 15. decembra, Izabel će ukrasiti svako drvo kedra na ostrvu žutim, plavim i crvenim ornamentima. Do 6. januara, ovi ukrasi se mogu pokupiti sa drveća i koristiti za 18 različitih recepata koji se mogu pronaći obaranjem plutajućih balona.

Pošto će za nekoliko ovih recepata takođe biti potrebno tvrdo drvo, savjetuje se da koristite slabašnu sekiru kako biste izbjegli sječenje ukrašenih stabala. Posljednje ažuriranje je takođe dodalo 5 novih recepata koji uključuju ukrasnu krunu, džinovski ornament, ornament gerland, ukrasnu stonu lampu i ukrasno drvo.

 

Sakupljajte pahulje i pravite predmete od snijega

Za igrače koji žive na sjevernoj strani svijeta, 11. decembar označava prvi dan sniježnih padavina. Poput listova javora i cvijetova trešnje u jesen i proljeće, pahulje koje padaju mogu se uhvatiti mrežom i koristiti za sezonske „uradi sam“ recepte.  Ovi recepti se mogu prikupiti tako što ćete gađati balone praćkom tokom cijele zime.

Recepti koji zahtjevaju sniježne pahulje uključuju zid od ledenog brijega, podlogu od ledenog brega, zid na ski stazi, pod za skijaške staze, zid od snijega koji pada, pahulju za pahuljom i vijenac od pahuljaa. Od konačnog ažuriranja, dodane su i „uradi sam“ Frozen Fence i Frozen Floor Tile, tako da čak i dugogodišnji „uradi sam“ kolekcionari mogu doći do novih stvarčica.

 

Rođendanska žurka i čestitke za Strelca i Jarca

Rođendani su svakog dana u godini, a mnogi od 400 seljana u New Horizons su Strelci ili Jaračevi. Seljani slavljenici će prirediti zabavu u svojoj kući na svoj veliki dan i ljubazno prihvatiti sve poklone koje igrači mogu imati za njih. Sljedećeg dana, seljani će zauzvrat poslati igračima poštom zahvalnice, često propraćene sopstvenim poklonom.

 

Polarna svijetlost

Počev od 15. decembra, Aurora Wall i Midwinter Sweater, Aurora zid i džemper za srednje hladnu zimu mogu se kupiti u Nook Shopping-u kao deo događaja Winter Solstice na sjevernoj hemisferi. Solsticij zvanično predstavlja početak zime, što znači da se aurore mogu posmatrati na noćnom nebu.  

Jedan od najrijeđih vremenskih uslova u New Horizons, aurora ima šansu da se pojavi između 19:00 i 4:00 ujutru u vedrim noćima bez zvijezda padalica. U noćima kada se aurore mogu pojaviti, Izabel će o tome davati komentar tokom svojih jutarnjih najava, a seljani će takođe razgovarati o fenomenu.

 

Zagrijte se i opustite 

Sjedenje i ispijanje šoljice tople kafe je lijepo tokom cijele godine, ali je iskustvo tokom zime u The Roost je još prijatnije. Kao i obično, redovne posjete u The Roost će dovesti do toga da Bruster nagrađuje igrače zrnima kafe, receptima na temu kafe „uradi sam“ i povremenom ponudom golubljeg mleka.  Ako nema dovoljno prijatelja da se okupi na mreži za potpunu prazničnu zabavu, ugodna kafa sa nekoliko prijatelja u The Roost je odlična alternativa.

Posljednji igrač koji sjedne imaće mogućnost da kupi piće za sve za stolom ili da svako plati svoje. Bruster će takođe poželjeti igračima srećan Dan igračaka 24. decembra.

 

Pomozite Jinglu na Dan igračaka

Da bi se pripremili za Dan igračaka, preporučuje se da igrači počnu sa prazničnom kupovinom čim igračke postanu dostupne u Nook's Cranny 1. decembra. 24. decembra, irvas sa crnim nosom Black-Nosed Reindeer posjećuje ostrvo i treba mu pomoć da upakuje u poklone. Čak i ako ga igrač već ima, on će dati svečani papir za zavijanje „uradi sam“, za koji je potreban po jedan ukras svake boje. Kada Jingl dobije tri od njih, on će pozajmiti igračima svoju magičnu torbu da isporuče poklone za Dan igračaka seljanima. Kada svi seljani dobiju svoje poklone, Jingle će igračima dati čarape za Dan igračaka, sjanke za Dan igračaka i „uradi sam“ recept za gomilu poklona. Ako je Toy Day Sleigh okačena u kući igrača preko noći, oni mogu da dobiju Jingleovu fotografiju sljedećeg jutra!

 

Dočekajte Novu godinu u Resident Services

Za one koji traže personalizovano odbrojavanje za igru u novogodišnjoj noći, ne tražite dalje od Animal Crossinga!

Od 26. do 31. decembra, tradicionalna novogodišnja hrana dostupna je u Nook Shopping, uključujući čašu pjenušavog šampanjca od jabuke. 31. decembra, Isabelle i Tom Nook će zatvoriti Resident Services da bi dočekali Novu godinu sa ostatkom ostrva.  Pored toga, Isabelle će dati igraču Light Stick da maše tokom odbrojavanja, dok Tom Nook prodaje Party Poppers i Novogodišnje svilene šešire. Igrači koji igraju igru tokom cijele noći imaće priliku da vide novogodišnji izlazak sunca - jedino doba godine kada se sunce može direktno posmatrati.

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...