Vijesti/Najnovije
05.06.2024.
Autor: Danica Manojlović

GTA 6 IZLAZI NA JESEN 2025. GODINE

Finansijski izvještaj krije informaciju

Iako ova vijest nije informacija koju je kompanija poslala novinarima, ipak ima težinu jer je dio fiskalnog izvještaja za četvrti kvartal i fiskalnu 2024. godinu kompanije.

Strauss Zelnick, predsjednik i izvršni direktor Take-Two, izjavio je da je GTA VI planiran za izdavanje na jesen 2025. On je napomenuo da je kompanija zaključila fiskalnu 2024. sa snažnim rezultatima u četvrtom kvartalu, uključujući Net Bookings od 1,35 milijardi dolara, što je premašilo najvišu liniju njegovog opsega navođenja. Mnoge njihove ključne franšize su imale bolji učinak, uključujući NBA 2K24; Zynga kupovine u aplikaciji, predvođene Toon Blastom i najnovijim izdanjem, Match Factory!; serijal Red Dead Redemption i serijal Grand Theft Auto.

Po Straussu-u, Take-Two ulazi pozitivno u fiskalnu 2025. i očekuje se da će isporučiti neto rezervacije od 5,55 do 5,65 milijardi dolara. Predviđanja kompanije odražavaju sužavanje prethodno uspostavljenog perioda Rockstar Games-a od kalendarske 2025. do jeseni kalendara 2025. za Grand Theft Auto VI. Uvjerava da će Rockstar Games pružiti neuporedivo zabavno iskustvo, a očekivanja o komercijalnom uticaju naslova nastavljaju da rastu. Take-Two je spreman da postigne nove nivoe uspjeha i očekuje da će obezbijediti uzastopni rast neto rezervacija za fiskalnu 2025, 2026. i 2027. godinu. Strauss je napomenuo da je kompanija uvjerena da će povećati svoj obim, povećati svoje marže i obezbijediti vodeću dobit za svoje akcionare, dok donose na tržište svoje hitove.

Slični članci

25.
Jul.
2024.
Vijesti/Najnovije
Priča Elden Ring - Shadow of the Erdtree prati vas do misteriozne Zemlje sijenke, potpuno nove oblasti za koju se kaže da je veličine Limgravea, uk...
18.
Jul.
2024.
Vijesti/Najnovije
T2 nam je napokon ponudio informacije o najnovijem NBA 2K25 naslovu, a najbitnije je da imamo datum izlaska!
25.
Jun.
2024.
Vijesti/Najnovije
Elden Ring, epska akciona RPG igra razvijena od strane FromSoftware-a i objavljena od strane Bandai Namco Entertainment-a, brzo je postala jedan od najznačaj...