Vijesti/Najnovije
18.09.2020.

Ukoliko još niste čuli - najavljen je Prince of Persia: The Sands of Time kompletni remake

Brzo će Januar

Planirani datum izlaska igre je 21. Januar 2021. a biće dostupan za PS4 i Xbox One, kao i na Epic Games Store, Ubisoft Store-u za Windows, kao i na UPlay+.

Za sada nema informacija da li su u planu verzije za PS5 i Xbox Series X / Series S ali će ovaj naslov svakako biti igriv i na novim sistemima preko backwards compatibility moda.

Ubisoft je potvrdio da će ovo biti prvi pravi veliki rimejk koji je ova kompanija ikada uradila. Klasična avantura iz 2003. godine je svakako pravi izbor. Na ovom rimejku će Ubisoft India Studios i to Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai studiji.

Publisher obećava i “svež pristup borbama, zagonetkama, u jednoj novoj avanturi vrednoj igranja". Objavljeno je i da će ovaj remake će koristiti Anvil grafički endžin koji stoji iza Assassin's Creed franšize.

Ljudi iz kompanije Ubisoft su objasnili i kako su odlučili da urade kompletan rimejk klasičnog Sands of Time, umesto da ributuju kompletnu franšizu ili urade običan remaster sa boljom grafikom. Kako je ovo pravi rimejk, svi dijalozi će biti snimljeni ponovo uz kompletno novi motion capture. Tu će biti još dosta novih elemenata. 

Ono po čemu se isticao The Sands of Time je neverovatan gameplay. Mnogo pre igara poput Batman: Arkham Asylum i Shadows of Mordor, Prince of Persia nas je omogućio da se istovremeno borimo protiv velike grupe neprijatelja, što je u ono vreme bilo veliko dostignuće.

Glumac koji je ranije pozajmio glas Princu,  Yuri Lowenthal je ponovo tu, a i orginalni Prince of Persia iz 1989 će biti uključen kao igriv bonus u glavnom meniju.

Svi oni koji odrade preorder "Back to Origins" dobijaju i dodatne sadržaje koji uključuju pristup Original Prince odeći iz Sands of Time, originalna oružja koja je Princ koristio kao i klasični filter koji menja izgled igre.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW291
Doživite klasičnu priču koja je redefinisala akcijsko-avanturističko igranje u Prince o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42,99 EUR
44,99 EUR
Veličina
Nova
44,99 EUR
42 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41040
Nadogradnja na digitalnu PS5 verziju igre bez  dodatnih troškova. Da bi nad...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42,99 EUR
44,99 EUR
Veličina
Nova
44,99 EUR
42 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Game Awards 2022 je objavio listu nominovanih i čini se da neke igre mogu da se nadaju na više frontova.
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Vreme je da se definitivno zakopaju sekire u korist igrača širom sveta.