Vijesti/Najnovije
18.09.2020.

Ukoliko još niste čuli - najavljen je Prince of Persia: The Sands of Time kompletni remake

Brzo će Januar

Planirani datum izlaska igre je 21. Januar 2021. a biće dostupan za PS4 i Xbox One, kao i na Epic Games Store, Ubisoft Store-u za Windows, kao i na UPlay+.

Za sada nema informacija da li su u planu verzije za PS5 i Xbox Series X / Series S ali će ovaj naslov svakako biti igriv i na novim sistemima preko backwards compatibility moda.

Ubisoft je potvrdio da će ovo biti prvi pravi veliki rimejk koji je ova kompanija ikada uradila. Klasična avantura iz 2003. godine je svakako pravi izbor. Na ovom rimejku će Ubisoft India Studios i to Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai studiji.

Publisher obećava i “svež pristup borbama, zagonetkama, u jednoj novoj avanturi vrednoj igranja". Objavljeno je i da će ovaj remake će koristiti Anvil grafički endžin koji stoji iza Assassin's Creed franšize.

Ljudi iz kompanije Ubisoft su objasnili i kako su odlučili da urade kompletan rimejk klasičnog Sands of Time, umesto da ributuju kompletnu franšizu ili urade običan remaster sa boljom grafikom. Kako je ovo pravi rimejk, svi dijalozi će biti snimljeni ponovo uz kompletno novi motion capture. Tu će biti još dosta novih elemenata. 

Ono po čemu se isticao The Sands of Time je neverovatan gameplay. Mnogo pre igara poput Batman: Arkham Asylum i Shadows of Mordor, Prince of Persia nas je omogućio da se istovremeno borimo protiv velike grupe neprijatelja, što je u ono vreme bilo veliko dostignuće.

Glumac koji je ranije pozajmio glas Princu,  Yuri Lowenthal je ponovo tu, a i orginalni Prince of Persia iz 1989 će biti uključen kao igriv bonus u glavnom meniju.

Svi oni koji odrade preorder "Back to Origins" dobijaju i dodatne sadržaje koji uključuju pristup Original Prince odeći iz Sands of Time, originalna oružja koja je Princ koristio kao i klasični filter koji menja izgled igre.

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov