Vijesti/Najnovije
17.09.2020.

Horwarts Legacy

Novo iznenađenje Warner Games

Dugo se šuškalo o tome da Warner Games sprema Harry Potter open-world igru. Napokon imamo više informacija i datum izdavanja.

Hogwarts Legacy nam stiže 2021.

Sony je podelio cinematic trejler tokom svog PlayStation 5 showcase-a i detaljnije prikazao šta ćemo sve moći da radimo u igri. Moći ćemo da budemo čarobnjak po svom izboru u verziji  Hogwarts-a 1800 godina. I dok ćemo dosta vremena provoditi u školi, imaćemo mogućnost da istražujemo i veliki Harry Potter svet. Na tom putu kroz igru, usavršavaćemo magije, praviti čarobne napitke i krotiti fenomenalne životinje.

Hogwarts Legacy je, navodi se, igra koja je ubedila AT&T da ne prodaje Warner Bros. gaming diviziju nekoj drugoj kompaniji. Podsećamo da je početkom Septembra stigla informacija da je ova telekom kompanija prvo planirala da proda Warner Bros. Interactive Entertainment gaming division. Ipak, kako je naveo Bloomberg, telekom je zaključio da je divizija previše dragocena da bi je se odrekli, čak i ako bi prodaja pomogla kompaniji sa njenim dugovanjem od 165 milijardi dolara. Kada su vesti o potencijalnoj prodaji prvi put procurile, CNBC je izvestio da je prodaja odeljenja mogla da AT&T-u donese čak 4 milijarde dolara. Navodno je nekoliko važnih izdavača video igara bilo zainteresovano, uključujući Microsoft, Take 2, EA i Activision Blizzard. Postoje dva glavna faktora koja su verovatno dovela do odluke AT-a da odustane od prodaje. Prvi je bio taj da rade na novoj Harry Potter igri koja do sada nije bila najavljena. Drugi je činjenica da toliko igara koje ovo odeljenje objavljuje sa licencom za intelektualno vlasništvo kompanije Warner Bros. može da potencijalnu prodaju učini komplikovanijom nego što je AT&  očekivao. AT&T je dobio kompaniju Warner Bros. Interactive Entertainment kao deo svoje kupovine Time Warnera u iznosu od 85 milijardi dolara 2018. Od tada je kompanija tražila načine da smanji svoja dugovanja.

Hogwarts Legacy stiže za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i PC.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4302
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Veličina
Nova
24 ,99 EUR
Korišćena
24 ,99 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov