Vijesti/Najnovije
17.09.2020.

Najavljen je Devil May Cry 5 Special Edition

Capcom započinje žurku

Devil May Cry 5: Special Edition je najavljen kao digitalno izdanje koje će stići skoro kada i PlayStation 5, 10. Novembra 2020. Ova vest je stigla uz sve ostale najave i trejlere na PS5 eventu sinoć.

Kako tvrdi Capcom na PlayStation blogu, "U DMC5SE, igrači će imati izbor da uključe ray tracing i da ciljaju na maksimalne rezolucije (4K @ 30fps), ili da ciljaju na veći frame rate (1080p @ 60fps). 

"Za igrače koje žele da iskoriste svu snagu nove konzole za što veći frame rate, PS5 nudi opciju igračima da imaju i do 120fps-a (uz kompatabilni TV ili monitor), tu je i opcija u DMC5SE koja omogućuje upravo, bez ray tracinga, u High Framerate Modu."

Kao prvi naslov izdavača u prvoj generaciji igara za next-gen konzole, Devil Mai Cry 5 Special Edition donosi veliki broj novih karakteristika i modova igre, uz ono što su svi tražili - Vergila kao igrivog lika. Sa Devil May Cry 5 Special Edition, Capcom donosi poboljšanja u stilu akcije uvođenjem funkcija kao što su tehnologija praćenja zraka i poboljšani 3D zvuk, omiljeni mod fanova Turbo Mode i Legendari Dark Knight Mode. Uključuje i sadržaje Deluxe Edition i EX color pakovanja. Devil May Cry 5 Special Edition biće dostupan za PlayStation® 5 i Xbox Series X *, s tim što će digitalna verzija stići kao prvi naslovi za konzole sledeće generacije.

Vreme izdavanja fizičkih verzija biće kasnije objavljeno.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4754
PS4 Devil May Cry 5
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27,99 EUR
Veličina
Nova
27 ,99 EUR
Korišćena
27 ,99 EUR

Slični članci

17.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
Najbitnija vest sa PS5 eventa je da nam nova konzola stiže u Novembru. 12.Novembra će se pojaviti u radnjama u Americi, Japanu, Kanadi, Meksiku, Australiji, ...
20.
Aug.
2020.
Playstation