Vijesti/Najnovije
25.11.2020.

The Undertaker - Odlazak u penziju

30 godina je dovoljno

Legendarni Undertaker je otišao u penziju a ispratili su ga Dvejn "The Rock" Džonson, Džon Sina i mnogobrojni junaci ludog WWE sveta. On je posle 30 godina karijere rekao "doviđenja" i penzionisao se.

The Undertaker, pravo ime je Mark Vilijam Kalavej, zvanično je najavio odlazak iz WWE sveta. WWE Twiter nalog je objavio "Došlo je vreme da pustim Undertakera da počiva u miru."

Kako to obično biva, nekima je krenula suza, neki su ostavljali komentare, mnogi su se sećali koliko ih je nervirao ali najbitnije je da su svi ispoštovali na pravi način 30 godina rada i karijere.

Nakon saopštenja na mrežama se omasovio hešteg #ThankYouTaker, iznad kojeg su hiljade fanova pozdravile velikog zabavljača WWE industrije.

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov