Vijesti/Najnovije
03.12.2020.

Šta nam novo donosi Mortal Kombat 11

Još jedan veliki update za novi Mortal Kombat

Ultimate i Mortal Kombat u istoj rečenici svima nama old school igračima budi burna sećanja na kasne dane SEGA Mega Drive ludila u Srbiji i nezamenjivi Ultimate Mortal Kombat 3! Pitam se da li je to bila ideja iza ovako nostalgičnog imena nove verzije Mortal Kombata 11? Svakako ovo novo proširenje koje stiže i kao standalone fizičko izdanje za PlayStation 5 i nove Xbox konzole, u duhu starog Ultimatea donosi još novih boraca i doterivanja već popularne igre.

Mortal Kombat 11 Ultimate sadrži osnovnu igru kao i nedavnu Aftermath ekspanziju priče, zajedno sa dodatnim borcima iz Kombat Pack 1 & 2 DLC paketa. Pored novih konzola ova verzija dolazi i na PS4, Xbox One, Switch, PC i Stadiju, a ukoliko već imate PS4 ili Xbox One verziju igre dobijate besplatan upgrade za next-gen sisteme. Kada se to uzme u obzir, Ultimate ne predstavlja obavezan paket za upgrade na sledeću generaciju već jednostavno kompletnu kolekciju svih do sada objavljenih sadržaja za MK11.

Ako do sada niste nabavili Mortal Kombat 11 bukvalno nema boljeg vremena nego sada da se uključite u jedan od najboljih nastavaka ovog legendarnog serijala u poslednje vreme. Pored kompletne priče kao i Aftermath ekspanzije, i već povećeg spiska Mortal Kombat likova i gostiju (sada broji 37), Ultimate donosi i skroz novi Kombat Pack koji čine Rain (ljubičasti kišni nindža koji dugo nije bio igriv, a debitovao je u UMK3 hmmm), Mileena (za koju prosto ne verujemo da je tek sada dodaju, plus moguće je otključati i njen MK2 kostim!) kao i gostujući karakter Rambo! Da, sada u igri imamo Terminatora, Robocopa i Ramba, nadamo se iskreno da je Chuck Noriss sledeći. Svakako sada možemo da imamo ovu dugo čekanu borbu!

Treba napomenuti i da igra na novim konzolama sada radi u sočnih 60fps-a u dinamičkoj 4k rezoluciji, vremena učitavanja su drastično smanjena, a tu je i puna cross-platform/cross-gen kompatabilnost za online okršaje.

Zaključak

Što se samog Mortal Kombata 11 tiče, nakon svih ovih proširenja i updejtova, posle gomile balanistanja i svega ostalog to je sada već jedna poprilično zrela i veoma kompetetivna igra u šta se možete uveriti u online modu gde uvek postoji ogroman broj igrača spremnih da obrišu pod sa vama. Naravno i za casual igranje Mortal Kombat je zabavan kao i uvek, posebno protiv drugih protivnika uživo kada možete da se masakrirate do mile volje držeći naravno socijalnu distancu. Jedini problem sa Ultimate paketom, i generalno igrama danas, je što čak i sa ovom kompletnom ultimativnom maksimalnom finalnom kolekcijom i dalje neće imati baš sve, već postoje dodatni skinovi i kostimi koji dolaze po dodatnoj ceni, a nema sumnje da će se tako i nastaviti.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mortal Kombat se vratio, veći i bolji u novoj evoluciji čuvene franšize. Nastavi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42,99 EUR
Veličina
Nova
42 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41050
Mortal Kombat se vratio, veći i bolji u novoj evoluciji čuvene franšize. Nastavi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
35,99 EUR
Veličina
Nova
35 ,99 EUR
Korišćena
35 ,99 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov