Vijesti/Najnovije
04.12.2020.
Autor: Danica Manojlović

Cyberpunk 2077 - Najnovije vesti

Šta je novo juče postovano o ovoj igri?

Prva vest koju smo primetili, i koja je mnoge juče potresla je nova objava kompanije CD Projekt Red. Iskreno, nadali smo se da nećemo više viđati te žute objave koje nam objašnjavaju kako je novo pomeranje moralo da se desi. Čaša vode sa šećerom, kliknite na ovak LINK i sačekajte da čujete šta se dešava u pozadini, i polako pročitajte od početka. 

Kada smo već kod žutih objava, nadamo se da se sećate teksta koji je objavljen na blogu a pod nazivom CYBERPUNK 2077 ODLAGANJE ZA MENE NIJE IZNENAĐENJE. Iznenađenja nije bilo kada se poslednji put objavilo pomeranje jer jednostavno, u radnjama nije bilo dovoljno žute boje. Naše radnje će se danas svakako obojiti žutom bojom i pozivamo vas da prošetate i vidite kako izgleda reklamni materijal koji nam je poslao CD Projekt Red. Igra će ostati u magacinu do D1 a evo kako izgleda magacin u firmama koje su dobile igru, uz naravno konstataciju o tome da li je dovoljno žute.

Neke kompanije su toliko bile uzbuđene što neka igra stiže toliko pre D1 da su napravili pogrešan korak. Ali prvo da objasnimo problem D1 prodaje, naročito kod nas u zemlji. Pre par godina su sve igre stizale par dana ranije uz potpisani NDA Ugovor kojim su se i uvoznik i prodavac obavezali prema developeru da ni jedan komad igre neće ići u prodaju pre dogovorenog datuma. Sećate se ponoćnih World of Warcraft prodaja? Tada su već počele provere i kažnjavanja onih koji prodaju pre vremena jer se na osnovu logovanja lako dalo proveriti ko je napravio propust. Na žalost, svaki veći hit naslov je imao neki problem sa objavljivanjima bitnih informacija pre vremena i developeri su polako počeli da distributerima šalju igre u poslenjem momentu. Tu ništa toliko ne bi bilo strašno da smo mi deo EU, i da sav transport i procedure mogu da se obave istom brzinom kao u nekim drugim zemljama. Na žalost, planiranih dan ili dva za transport i procedure je teško uvek ispoštovati i to je jedan od najčešćih razloga kašnjenja u odnosu na D1. Kompanija Best Buy je toliko bila nespremna za isporuku "pre vremena" da nisu dobro pročitali informaciju koju im je CDPR ostavio na svakom primerku. I poslali su sve preordere čim su ih stavili na stanje. Sreća, sreća radost za kupce a glavobolja za njih.

Pisali smo i o 8 godina od najave igre i o tome šta se sve izdešavalo od tada. Toliko čekanje je na neki način povezalo igrače. Forumi, priče i druženje. Kažu da je CP2077 zajednica ne samo jaka već i da su dosta drugačiji u odnosu na neke druge igre. Ono što je specifično je da su do sada više puta pokazali solidarnost i humanost, kao i izuzetno fer odnos jedni prema drugima. Nakon tužnog događaja koji ih je okupio u odavanju pošte preminulom mladiću koji je bio jedan od prepoznatljivih fanova, oglasio se i Paweł Sasko, Lead Quest Designer igre sa lepom pričom.

 

CD projekt Red je juče objavio i mapu sa vremenima početka prodaje u pojedinim zemljama. Kažu da će svakoga dana dodavati nove zemlje i vremena a vi svakako proverite. Za sada to izgleda ovako:

Bitno je da se napomene da je juče objavljeno i upozorenje svima koji požele da pre vremena krenu sa strimovanjem igre. Nadamo se da se takve stvari neće dešavati i da CDPR neće morati da skida materijal već da ćemo svi u isto vreme krenuti da istražujemo ovaj neverovatan Cyberpunk svet.

I za kraj..... NE PLAŠITE SE VIŠE ŽUTIH OBJAVA!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smještena u Night City, megalopoli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
52,99 EUR
Veličina
Nova
52 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smještena u Night City, megalopoli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29,99 EUR
Veličina
Nova
29 ,99 EUR
Korišćena
29 ,99 EUR

Slični članci

02.
Dec.
2020.
Ova mama je gejmer
Za mnoge fanove, višegodišnje čekanje na Cyberpunk 2077 će se završiti i zaigraće kao jedan od junaka koga su nekako izdvojili ovih...
01.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Za osam godina se toliko toga izdešavalo da neki jednostavno i dalje ne veruju da ćemo je sledeće nedelje igrati. Cyberpunk 2077 od prve najave do sad...
28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...