Vijesti/Najnovije
15.12.2020.

Svestrani Vin Diesel

Gluma ponekada nije dovoljna

Kako detaljno obaveštava The Hollywood Reporter, Diesel će biti "Predsednik kreativnog razvoja" u Wildcard Studiju ali će u isto vreme glumiti i Santiaga, koji je opisan kao "borac za slobodu". Santiago će se pojaviti u igri Ark 2 ali i u animiranoj seriji Ark, koja je takođe najavljena na Game Award ceremoniji.

Diesel je u obraćanju medijima rekao da je "uzbuđen što se pridružuje studiju i Wildcard timu u razvoju priče kako za igru, tako i za animiranu seriju." CEO studija, Doug Kennedy, dodao je da je "odigrao 1000 sati Ark: Survival Evolved" i "da je odmah razumeo igru," i time je objasnio pojavljivanje u trejleru koje je mnoge iznenadilo.

Ovo nije prvi ulazak ovog glumca u svet igara. 2002. godine je osnovao Tigon Studios koji je radio na razvoju igara The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Wheelman i Fast & Furious Crossroads.

Kako se vama dopao trejler za Ark 2?

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov