Vijesti/Najnovije
17.12.2020.

Cyberpunk 2077 stiže u Death Stranding sa besplatnim PC crossover sadržajem

Hideo Kojima u Cyberpunk svetu... ili obrnuto

Ukoliko pokrenete igru verzije 1.05, moći ćete da pristupite novim misijama, uključujući Cyberpunk likove i predmete.

Besplatni update, ekskluzivno samo za PC izdanje Death Stranding, dodaje seriju ekskluzivnih predmeta uključujući Cyberpunk 2077-tematski Reverse Trike, "Silver Hand" kibernetsku ruku Johnny Silverhand-a, nekoliko holograma na Cyberpunk temu i izbor opcija za prilagođavanje i odeću.

Pored toga, ažuriranje nudi Sam-u novu sposobnost hakovanja.

Novu misiju ćete naći u svojoj pošti a poslaće vas u distributivni centar južno od jezera Knot City da tražite V čip. To područje je središnji deo igre Death Strandinga, pa ako tek počinjete, nećete moći jednostavno pokrenuti igru i krenuti u novu potragu.

Kada pronađete čip, misteriozni  J će nadograditi kompas tako da po želji možete u svakom trenutku videti svoj objektiv. Dobićete i masku za lice, tematsku naravno, V Cyberpunk 2077. Čip izgleda kao Cyberpunk 2077's Shards, što će se svakako svideti ljubiteljima RPG-a. Napominjemo da nikako ne zaboravite da proverite poštu jer možda nećete dobiti zadatak! Ova misija ima šest delova pa pazite da ne propustite neki korak. Ako se razmišljate i dvoumite kuda dalje, ne zaboravite da spavate u sigurnoj sobi jer ovo može unaprediti potragu.

Ovaj crossover će takođe predstaviti potpuno novi koncept u Death Strandingu i to u obliku hakovanja. Koristeći hakovanje, Bridges će moći da cilja neprijateljske mašine i primenjuju negativne statusne efekte, čineći borbu lakšom. Dosta je stvari koje još treba otkriti u ovom crossover-u u kome ćete svakako uživati.

Za sada nema informacija da li će ovaj sadržaj stići i za PS4 izdanje Death Strandinga.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smještena u Night City, megalopoli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
52,99 EUR
Veličina
Nova
52 ,99 EUR

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama