Vijesti/Najnovije
08.01.2021.

Dawid Bowie - Just for One Day

Danas poznati muzičari pevaju u čast velikana

Ova Nova Godina nam počinje muzikom!

Fenomenalan spisak sastavljen od svetskih zvezda, poznatih umetnika, okupljen je da oda počast ikoni muzike David Bowie-u tokom virtuelnog koncerta Bowie Celebration: Just for One Day!.

Tu su Boy George, Ricky Gervais, Taylor Momsen i Gary Barlow, Ground Control, Jane’s Addiction Dave Navarro i Chris Chaney, Slipknot Corey Taylor i Foo Fighter Taylor Hawkins...

Oni su se pridružili ranije najavljenoj postavi koja se može pohvaliti legendarnim umetnicima kao što su Duran Duran, pevač Def Leppard-a Joe Elliott, Peter Frampton, Nine Inch Nails, Rick Wakeman, Adam Lambert, Perri Farrell... Komičar Ricky Gervais i dobitnik Oskara Gary Oldman takođe će biti deo specijalnog streaminga.  

Bowie Celebration: Just for One Day biće događaj o kojem će se pričati godinama “, navodi se u saopštenju za medije kojim se promoviše događaj, a u kojem se takođe napominje da će umetnici izvoditi „mikseve i potpuno nova izdanja najvećih Bowie-jevih hitova zajedno sa drugim omiljenim pesmama njegovih obožavalaca “.  Producent je Bowie-jev bivši pijanista Mike Garson.

A Bowie Celebration: Just for One Day! emitovaće se danas, 8. januara, kada bi se inače slavio 74. rođendan legendarnog rokera.

Ovaj događaj se dešava tačno pet godina nakon pevačeve smrti. U iščekivanju događaja, grupa Duran Duran je objavila obradu pesme „Five Years“, uvodne numere njegovog LP-a iz 1972. godine The Rise and Fall of Ziggi Stardust and the Spiders from Mars. Pesmu Duran Duran možete već sada čuti na njihovom Youtube kanalu

Simon Le Bon je definitivno pevač sa neponovljivim glasom (zbog toga ga verovatno niko od naših "poznatih" nikada nije imitirao u Tvoje lice zvuči poznato).

Pristup koncertu košta 25 USD (odmah dobijate opciju u dinarima), a dalji VIP paketi koji sadrže razne proizvode i virtuelne interakcije su dostupni po višim cenama. Ono što je nama interesantno su UE slušalice sa Bowie znakom munje. EU se od samog starta nisu prodavale u Srbiji jer je Logitech (koji stoji iz njih) zaključio da mi nismo interesantno tržište. Ulaznice su sada dostupne, a deo prihoda, konkretno po 2 dolara, ide za Spasite decu, humanitarnu organizaciju za decu sa kojom je Bowie radio tokom svog života.

Koja je vaša omiljena David Bowie pesma?

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama