Vijesti/Najnovije
08.01.2021.

Dawid Bowie - Just for One Day

Danas poznati muzičari pevaju u čast velikana

Ova Nova Godina nam počinje muzikom!

Fenomenalan spisak sastavljen od svetskih zvezda, poznatih umetnika, okupljen je da oda počast ikoni muzike David Bowie-u tokom virtuelnog koncerta Bowie Celebration: Just for One Day!.

Tu su Boy George, Ricky Gervais, Taylor Momsen i Gary Barlow, Ground Control, Jane’s Addiction Dave Navarro i Chris Chaney, Slipknot Corey Taylor i Foo Fighter Taylor Hawkins...

Oni su se pridružili ranije najavljenoj postavi koja se može pohvaliti legendarnim umetnicima kao što su Duran Duran, pevač Def Leppard-a Joe Elliott, Peter Frampton, Nine Inch Nails, Rick Wakeman, Adam Lambert, Perri Farrell... Komičar Ricky Gervais i dobitnik Oskara Gary Oldman takođe će biti deo specijalnog streaminga.  

Bowie Celebration: Just for One Day biće događaj o kojem će se pričati godinama “, navodi se u saopštenju za medije kojim se promoviše događaj, a u kojem se takođe napominje da će umetnici izvoditi „mikseve i potpuno nova izdanja najvećih Bowie-jevih hitova zajedno sa drugim omiljenim pesmama njegovih obožavalaca “.  Producent je Bowie-jev bivši pijanista Mike Garson.

A Bowie Celebration: Just for One Day! emitovaće se danas, 8. januara, kada bi se inače slavio 74. rođendan legendarnog rokera.

Ovaj događaj se dešava tačno pet godina nakon pevačeve smrti. U iščekivanju događaja, grupa Duran Duran je objavila obradu pesme „Five Years“, uvodne numere njegovog LP-a iz 1972. godine The Rise and Fall of Ziggi Stardust and the Spiders from Mars. Pesmu Duran Duran možete već sada čuti na njihovom Youtube kanalu

Simon Le Bon je definitivno pevač sa neponovljivim glasom (zbog toga ga verovatno niko od naših "poznatih" nikada nije imitirao u Tvoje lice zvuči poznato).

Pristup koncertu košta 25 USD (odmah dobijate opciju u dinarima), a dalji VIP paketi koji sadrže razne proizvode i virtuelne interakcije su dostupni po višim cenama. Ono što je nama interesantno su UE slušalice sa Bowie znakom munje. EU se od samog starta nisu prodavale u Srbiji jer je Logitech (koji stoji iz njih) zaključio da mi nismo interesantno tržište. Ulaznice su sada dostupne, a deo prihoda, konkretno po 2 dolara, ide za Spasite decu, humanitarnu organizaciju za decu sa kojom je Bowie radio tokom svog života.

Koja je vaša omiljena David Bowie pesma?

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
08.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ažuriranje Witcher 3 sljedeće generacije je kao povratak u svijet koji poznajete, samo što sve izgleda još bolje nego što pamtite.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Decembar je nekako uvijek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vrijeme za praznike. Evo svega što vas čeka.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...