Vijesti/Najnovije
27.01.2021.

Kako odvesti Kianu Reeves-a u krevet

Modovanjem!

Eurogamer je juče objavio tekst koji je počeo da se širi internetom i mislimo da nema portala koji ga nije preneo. Svi naslovi spominju omiljenog nam Kianu Reevesa iako je u pitanju Johhny Silverhand. Ali, ko smo mi da ljudima kvarimo snove.

Na Nexus Mods, moder pod imenom Catmino je postavio nekoliko datoteka koje omogućavaju igračima da menjaju karaktere u Cyberpunk 2077. Tu je i prošireno uputstvo kako da to uradite manualno.

Mod uključuje glavne likove kao što su Judy i Panam, zajedno sa radnicama u seksi radnjama. Mnoge od ovih datoteka su namenjene likovima sa kojima možete da imate romansu u igri, ali mod takođe uključuje i promene za likove koje igrači obično ne bi mogli da vole tj. imaju odnose, kao što su Goro Takemura i, pazite sada - i Johnny Silverhand!

Iako Johnny ima neke seksi scene u igri, sve se vide iz perspektive igrača, pa je modifikacija igre jedini način za "romansu". Promenom na Johnny-ju možete ostvariti scenu seksa sa Keanu Reevesom. Lik ostaje potpuno odeven i može biti pomalo čudan i moramo vam reći da nećete čuti Kikijev glas. Takođe je i pomalo nezgodno. Ali, kako je rekao jedan korisnik "ovo je najbliže koliko možemo stići do romansiranja sa Johnny-jem".

Na početku smo rekli da je internet prepun slika i komentara pa se na društvenim mrežama vidi da ljudi koriste zamenu modela da bi nastavili kanonske veze posle igre, imali romanse sa likove koji nisu bili romantični ili da stvaraju razne smešne stvari. Činjenica da ovo možete da koristite za seks sa likom koji podseća na Kianu Reevesa, i da je to nešto što CD Projekt Red nije u stanju da kontroliše, više je nego interesantno.

Cyberpunk 2077 ima brojne poznate ličnosti u igri i sigurno je da nisu baš sretni zbog nekih od ovih promena na likovima. 

Uskoro ćemo pisati i kako da i vi napravite promene u svojoj igri.

Podsećamo vas da je trenutno vremenski ograničena promocija Cyberpunk 2077 . Očekuje se da se igra uskoro ponovo lansira na PlayStation Store i naravno - nove izmene koje će unaprediti igračko iskustvo na konzolama starije generacije.

Slični članci

24.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izve&sca...
21.
Dec.
2020.
Ova mama je gejmer
Svakoga dana stižu nove informacije o CD Projekt Red, i više ih je nego što smo čitala kada smo očekivali igru. 
17.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Komentari i mišljenja su podeljena a CD Projekt Red obećava da će sve dovesti u red.