Vijesti/Najnovije
27.01.2021.

The Lord of the Rings: Gollum

Čekaćemo do 2022

The Lord of the rings je fenomen!

The Lord of the rings: Gollum ili Gospodar prstenova: Gollum je neobična vrsta video igre.

Glavni lika, Gollum/a, opisuju kao "lepljivog" ali je to po nekima moža previše lep opis u odnosu na to kako izgleda. Njegov izgled u igri neće biti reklama za neki film ili proizvod pa da očekujemo manekenski izgled, ali  njegove fizičke karakteristike su ionako samo deo celog po mnogima odvratnog paketa. Lepota je stvar ukusa ali... Gollum je onaj lik koji vas tera da se naježite kada ga vidite.

Daedalic je naveo da će igra biti fokusirana na stelt sa naglaskom na penjanje i platforme, što podseća na Styx igre. To je jedna druga serija sa manje nego herojskim glavnim likom. 

Željno očekivali ili ne, moraćemo sačekati duže nego što se planiralo jer je Daedalic danas najavio saradnju sa francuskom kompanijom za igre, Nacon, za objavu i distribuciju igre. Takođe je objavljeno i da se igra ne očekuje do 2022. godine, kasnije nego je planirano. Dodatno vreme će omogućiti programerima da u potpunosti iskoriste snagu i prednosti  konzola nove generacije.

Iako je glavni lik ružan, Gospodar prstenova: Gollum bi mogao da bude interesantna igra.

U središtu igre je unutrašnji sukob između grozno izvitoperenog, iskvarenog Golluma i Sméagol-a, hobita kakav je nekada bio, pre nego što je pronašao prsten. Različiti izbori koji se nude tokom igre uticaće na njegov razvoj i na kraju će odrediti koja će strana pobediti. Mračni Golum ili razumni Sméagol. Ukoliko se dobro osmisli i uradi, da ne bude sve samo pojednostavljeno stablo veština koje vode do binarnih rezultata dobra ili zla, mogla bi se od Golluma napraviti igra vredna pažnje.

Ukoliko baš želite da odigrate igru čim se pojavi, Gospodar prstenova: Gollum je dostupan za listu želja na Steam-u. U ovoj fazi se ne spominju preorderi tako da... Bolje sačekajte da vam mi javimo kada će se igra pojaviti uz standardne popuste za preordere.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Veličina
Nova
19 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Game Awards 2022 je objavio listu nominovanih i čini se da neke igre mogu da se nadaju na više frontova.
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Vreme je da se definitivno zakopaju sekire u korist igrača širom sveta.