Vijesti/Najnovije
08.02.2021.

Valheim - ovo niko nije očekivao!

Odmah među Top 10 igara na Steam platformi

Co-op igra Valheim viralno je postala neverovatno popularna i od juče je među 10 najboljih Steam igara po broju igrača. Nalazi se na vrhu liste najprodavanijih globalno ali i na listi najprodavanijih na engleskom jeziku. Pravo je iznenađenje da jedna open world igra dobija toliko pozitivnih pohvala igrača, uticajnih influensera ali i štampe, i to sa 95% pozitivnih recenzija na Steamu.  

U Valheimu su igrači mrtvi vikinzi koji moraju da se bore sa mitskim čudovištima u zagrobnom životu kako bi dokazali svoju vrednost Odinu, a tako i osvojili odlazak ili bolje reći ulazak u raj. To je kooperativna igra otvorenog sveta za preživljavanje za 1-10 igrača.

Valheim je još jedan veliki hit i uspeh za Coffee Stain Publishing, izdavački deo Goat Simulator developera Coffee Stain koji takođe poseduje i Deep Rock Galactic i Satisfactory u katalogu svojih igara.

Dolazak među prvih 10 je podrazumevao da Valheim izbaci i pretekne Grand Theft Auto V, Rainbow Six Siege i Path of Exile. Već je prešao Among Us, ARK: Survival Evolved i Civilization 6 a potrebno je još hiljadu igrača da pretekne i Rocket League, a to se očekuje danas u toku dana.

Mnogi baš nisu verovali u Valheim u startu pa je neke od njih i šokiralo interesovanje koje igra dobija. Igra je na Steamu a možete proveriti i  zvanični web sajt  za više informacija.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4958
U Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče borbe i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26,99 EUR
Veličina
Nova
26 ,99 EUR
Korišćena
26 ,99 EUR

Slični članci

04.
Jan.
2021.
Vijesti/Najnovije
Svi imaju neke liste najboljih, najgorih, najočekivanijih... Evo i naših 20 najprodavanijih igara u 2020. godini.
28.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Kraj godine je i svode se računi i objavljuju liste najboljih. Steam's Best of 2020 uključije najbolje prodavane igre, nova izdanja, najig...
12.
Nov.
2020.
Vijesti/Najnovije
Ubisoft je prvog dana dobio gomilu kritika na pojedina objašnjenja likova, i morali su da se i zvanično oglase po tom pitanju. A čini se da ke najinte...