Vijesti/Najnovije
12.02.2021.

Face/Off nastavak ili rimejk

Da li je potrebno menjati nešto što je savršeno?

Postoje filmovi koji bi trebalo da ostanu onakvi kakve ih gledamo godinama i decenijama. Back to the future ili Face / Off su definitivno na toj listi. Kada je počelo da se priča o snimanju vezanom za film Face Off, forume su preplavili komentari i rasprave o tome. 

Suprotno izveštajima u vezi sa dosadašnjim projektom, reditelj Adam Wingard je pojasnio da će njegov film Face / Off biti direktan nastavak akcionog filma iz 1997. godine, a ne remake. "NIKADA ne bih ponovo zamišljao ili prepravljao Face / Off. To je savršen akcioni film. Simon Barrett i ja pišemo direktan NASTAVAK! :):) napisao je Wingard na svom Instagram profilu.

Nastavak filma Face / Off iz 1997. godine, u kojem su glumili John Travolta i Nicolas Cage, trenutno je u izradi za Paramount, a režiraće ga režiser filma Godzilla Vs Kong,  Adam Wingard.

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov