Vijesti/Najnovije
17.02.2021.

Yupitergrad stiže za PSVR

We want you Tovarisch!

Svaki vlasnik VR platforme može započeti svoju kosmičku avanturu 25. februara sa novom igrom Yupitergrad. 12. marta se planira fizičko izdanje igre od Perp Gamesa.

Ovo je stilizovana single player igra jedinstvenog izgleda, Dieselpunk u svemirskoj VR igri, sa više od 50 nivoa, ludim vratolomijama, posebnim zagonetkama i puno humora. Nedavna verzija Oculus Quest Yupitergrad dobila je preko 100 pozitivnih kritika u Oculus Quest Store i veoma je dobro prihvaćena od strane recenzenata i igrača.

Kao što verovatno znate, Yupitergrad je malo podešen tu i tamo pre izlaska Oculus Questa, pa vas očekuju nove aktivnosti!

Izazovan i krajnje zabavan režim Time Attack čekaće vas kada svoju misiju započnete 25. februara. Time Attack znači više vremena u igri. 20 lepo napravljenih nivoa sa rritmičnim hard basom u pozadini. Takođe možete upoređivati svoje zapise na globalnim listama.

Takmičite se hrabro za slavu Otadžbine!

Spremite se Drugovi!

Nama se čini da će ovo biti interesantna igra. A vama?

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gamepad Razer Raion Fightpad Playstation 4
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
132,00 EUR
Veličina
Nova
132 ,00 EUR

Slični članci

22.
Jan.
2021.
Vijesti/Najnovije
https://www.games.co.me/proizvodi?search=capcomVisoke vampirice sačinjene od buba, baja sa telekinetičkim moćima i dosta čudnih stvari u novom Resident Evil ...
29.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
ta 2010. godina je bila pomalo čudna godina u kojoj su svi očekivali neke promene na bolje i igre koje će doneti novitete.
25.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
2007. godina je po nekima bila najbolja kada su u pitanju nove igre, a za Games je svakako bila najznačajnija jer je otvorena prva Games radnja.